Ronaldo: Neću se nikada vratiti u Evropu, samo je Premijer liga kvalitetna

Kristijano Ronaldo je potvrdio da više nikada neće igrati u Evropi.

Jedan od najboljih fudbalera svih vremena je prošle sezone iz Mančester junajteda prešao u saudijski Al Nasr, a za njim je usledila lavina transfera fudbalera iz Evrope u tamošnju ligu.

“Neću se sigurno više nikada vratiti u Evropu. Vrata su zatvorena. Imam 38 godina, a i Evropski fudbal je izgubio na kvalitetu. Samo je Premijer liga kvalitetna, daleko ispred svih ostalih“, izjavio je Ronaldo, posle prijateljske utakmice u kojem je njegov tim poražen od Selte 5:0.

Kaže Ronaldo da je saudijska liga bolja i od američke MLS lige u koju je otišao Lionel Mesi.

„Ni tamo. Liga u Saudijskoj Arabiji je jača od američke MLS lige. Ja sam taj koji je otvorio Pandorinu kutiju u Saudijskoj Arabiji i sada svi žele da odu tamo. Setite se da je italijanska liga bila mrtva i onda sam ja potpisao za Juventus i oživeo je. Znam da će i u Arabiji isto da se desi i da će sledeće godine još više dobrih igrača da dođe”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

2 Komentara

    U pravu je Ronaldo,kvalitet fudbala u Evropi je drasticno pao,a i cinjenica da je povukao za sobom mnogo kvalitetnih igraca iz Evrope u Saudijsku Arabiju,da je jos vise doprineo padu evropskog kvaliteta….

    Prvo nema ni on kvalitet vise za Evropu godine su tu ,a drugo jeste u pravu da PL definitivno odskače od svih drugih liga

Postavi odgovor