Ronaldo: Liga u Saudijskoj Arabiji će za dve-tri godine biti najznačajnija na svetu

Kristijano Ronaldo nije uspeo da osvojii titulu u Saudijskoj Arabiji, ali je generalno zadovoljan svojom novom avanturom na Bliskom istoku.

Ronaldo je govorio na jednom događaju u Madridu, gde se dotakao razvoja fudbala u saudijskoj ligi, a nije odbacio ni mogućnosti da jednog dana preuzme svoj klub.

Nikad nisam zatvorio vrata i gledam blagonaklono na tu mogućnost. Videćemo kako će fudbal da se razvija, kako će lige da se razvijaju, gledaćemo u Evropi, gledaćemo van Evrope. Ne odbacujem to. U stvari, razmišljao sam o tome pre nekoliko godina. Možda bih voleo da posedujem klub u budućnosti, dobro pitanje“, rekao je Ronaldo na jednom događaju u Madridu.

Ronaldo je nedavno završio svoju prvu (polu)sezonu u Saudijskoj Arabiji u dresu Al Nasra.

Znao sam da će moj odlazak u Saudijsku Arabiju otvoriti vrata i nisam pogrešio. Siguran sam da će u naredne dve-tri godine ova liga postati jedna od najznačajnijih na svetu. To već možemo da vidimo. Karim je već došao i hiljadu odsto sam siguran da će i mnogi drugi igrači“, istakao je Portugalac.

Karim Benzema, kao i Ngolo Kante ove nedelje postali su novi članov Al Itihada.

Ono što želimo je više rivaliteta. Kada postoji rivalitet, tržište profitira“, kazao je Ronaldo.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

4 Komentara

    Ako svi najbolji igrači evropskih liga odu kod arapa kvalitet takmičenja će drastično opasti

    Verujem da Ronaldo zna šta priča i da će se to i dogoditi uskoro, Arapske države imaju obilje novca i lako im je da prave jaku ligu kod sebe

    Naravno da će arapska liga biti najjače kad zasipaju novcem najbolje igrače evrope

    Ne bi me čudilo da Ronaldo stvarno kupi neki tim ima on velike ambicije

Postavi odgovor