Krizni sastanak u Barseloni, samo Ćavi i igrači

Dok najveći rival u tišini priprema dolazak Kilijana Mbapea, Barselona puca po šavovima. Ali pokretač za izlazak iz krize mogao bi da bude sastanak koji je održan prošlog ponedeljka kada su se sastali trener i igrači.

Uobičajen sastanak posle utakmice reklo bi se, samo što je ovoga puta posle remija sa Granadom bilo malo drugačije.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Razgovor je potrajao duže nego inače, čak dva sata, a nije bilo pomoćnog osoblja, već samo Ćavi i igrači i protekao je u samokritičnom tonu, prenosi Mundo Deportivo.

Novi kiks aktuelnog šampiona naterao je igrače da iznesu na površinu šta im smeta, trudeći se da ništa ne izostave, uz oštru analizu onoga što se dogodilo i situacije u kojoj se nalazi ekipa u važnom delu sezone.

Svi su izražavali sopstvenu krivicu i bili samokritični, počevši od trenera. Navodi se da su igrači zbili redove i da smatraju da su dužni osoblju.

U svlačionici, kako je Robert Levandovski rekao na konferenciji za novinare, ne žele da razmišljaju o budućnosti. Fokusirani su na ovu sezonu i ujedinjeni , što su pokazali u dva nedavna zajednička okupljanja, jednom u kući poljskog napadača i na proslavi rođendana Serđija Roberta.

Eliminacija u Ligi šampiona sada bi bila kolektivni neuspeh, posle deset bodova zaostatka za Realom u prvenstvu i posle fijaska u Superkupu i Kupu. Igrači Barse nemaju više prostora za grešku, jer na kraju sezone neće moći da ih pripišu Ćaviju, koji odlazi na leto.

Čolović iz Kragujevca u Niš

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Umalo i današnju utakmicu da završe remijem

    Puca Barsa po šavovima primarno zbog finansijsk situacije

    Xavi sto je mogao i bilo u njegovoj on je uradio ali malo je do igraca

    Ma nema Barsa ekipu jednostavno,previse se oslanjaju na klince

    Nece to nista promeniti siguran sam…

Postavi odgovor