Krstajić pred Crnu Goru: Daćemo sve od sebe

Mladen Krstajić, selektor Bugarske, oglasio se pred duel ove reprezentacije sa Crnom Gorom u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Proslavljeni fudbaler, po završetku igračkih dana uhvatio se trenerskog posla.

Nije se proslavio bivši fudbaler Partizana na klupi Srbije, pa ni TSC-a, ali ima priliku za popravni sa komšijama. Bugarska sutra sa početkom od 18:00 dočekuje selekciju Crnu Goru.

“U prethodnom periodu smo uradili mnogo dobrih stvari. Počeli smo da gradimo tim oko nekoliko iskusnih fudbalera, kojima smo pridružili mlade igrače. Odigrali smo dve prijateljske utakmice, a sada slede zvanični susreti. Grupa je teška, moramo da budemo oprezni. Srbija je favorit, Mađarska je jaka, Crna Gora je tradicionalno dobar tim. Neće biti lako. Cilj je da nastavimo posao koji smo započeli. Da budemo maksimalno fokusirani. Tražiću od igrača da pruže maksimum”, rekao je Krstajić, pa nastavio.

“Sastav će biti poznat pred utakmicu. U glavi imam tim koji će istrčati na teren, ali da sačekamo još poslednji trening. Bitno je da damo sve od sebe. Očekujem tešku utakmicu. Imamo kvalitetne igrače i možemo da se suprotstavimo Crnoj Gori”.

Za kraj selektor Bugarske poručio je sledeće:

“Idemo meč po meč, na svakom ćemo dati sve od sebe. Što se mene tiče možemo da igramo ružno, samo da pobeđujemo. Kada sam došao rekao sam da ću napraviti ekipu po evropskim standardima. Igrali smo zajedno četiri meča, ali fudbal je proces, ne možemo posle jedne utakmice da kažemo da idemo na Svetsko ili Evropsko prvenstvo. Ne trebaju mi igrači koji u reprezentaciju dolaze turistički, već fudbaleri koji će na terenu pokazati patriotizam. Moramo da vratimo poverenje navijača”, zaključio je Krstajić.

Najbolje kvote samo u Meridianu!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Moze Bugarska da pobedi CG,imaju igrace za to

    Ovu utakmicu vec u najavi vidim kao x,bez golova

    Ali gde nadjose Krstajica za selektora haha

Postavi odgovor