Ništa od transfera u Lacio, Loris se predomislio

Ugo Loris je bio na pragu prelaska u Lacio, pisao je italijanski “Kalčomerkato” o tome, ali e ipak odustao u poslednjem trenutku.

Doskorašnji kapiten reprezentacije Fracnuskse je prethodnih 11 godina proveo na golu Totenhema, ali je odlučio da godinu da pre isteka ugovora napusti klub iz Londona.

Spekulisalo se da će karijeru nastaviti u domovini, tačnije u Nici, a potom se pojavila informacija da je bio blizu prelaska u Lacio.

Naime, on je saznao da ni u Rimu neće biti prva opcija među stativama pošto Maurisio Sari ima poverenje u Ivana Provedela.

Shodno tome, deluje da će Loris pronaći angažman, gde će biti prva golmanska opcija. Videćemo gde će nastaviti karijeru. U Totenhemu je izgubio mesto prvog čuvara mreže, pošto je 26-godišnji Italijan Guglijelmo Vikario dobio poverenje trenera.

Član je Totenhema od 2012. godine, a pre toga je branio za Lion i Nicu. Za londonski klub je nastupio na 447 mečeva. Takođe, bio je prvi golman 2018. godine kada je Francuska osvojila Svetsko prvenstvo.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

BONUS VIDEO:

3 Komentara

  Mislim da koliko god bio odličan golman neće nigde biti prvi već može samo da bude zamena

  Odgovori

  Loris želi da bude glavni golman i preći će u klub koji mu to omogući

  Odgovori

  Treba da potpiše za klub iz rodnog grada i tu da okači kopačke o klin

  Odgovori

Postavi odgovor