Luis Alberto ustrelio Stankovića u srce, Sampdorija sve bliža potpunom potopu

Lacio je savladao ekipu Sampdorije u meču 24. kola Serije A na “Olimpiku”.

Ne izgleda kao da će Dejan Stanković uspeti da napravi čudo i spasi Sampdoriju, koja je ostala praznih ruku, doživela novi poraz i približila se ispadanju u Seriju B.

Viđena je uspavanka u prvom poluvremen i samo je na momenat digao publiku na noge Pedro u 41. minutu kada je pogodio stativu. Ubrzo se i Imobile našao u izglednoj situaciji, ali je ubojiti napadač nebesko plavih ovoga puta šutirao daleko preko gola.

Uspeo je Stanković da organizuje bedem ispred gostujućeg gola na Olimpiku, odolevala je Sampdorija čitavih 80 minuta, ali je onda Luis Alberto presudio meč i poslao pravu strelu u gol gostiju i srce srpskog stručnjaka.

Alberto je sjajno pokupio loptu sa nekih 20 metara, uputio bombu u leve rašlje gola Sampdorije, a čuvar mreže Audero ostao potpuno nemoćan.

Na ovaj način Lacio je stigao do gola, samim tim i do pobede i tri boda koja ga, bar na 24 časa, izbacuju na poziciju broj četiri koja vodi u Ligu šampiona.

Pokojni Siniša Mihajlović je nastupao za obe ekipe, pa su pre meča su navijači ponovo odali počast proslavljenom srpskom treneru i fudbaleru.

Meridian nudi najbolje kvote

Bonus sadržaj:

3 Komentara

    Možda im i treba da ispadnu u donju ligu i onda se regrupišu i krenu ispočetka!

    Mesecima čitamo o potopu Sampdorije ali ona i dalje pluta, ja verujem i Stankovića i verujem u Sampdoriju

    Ocekivana pobeda Lazia ali koliko Stanković nema srece ovo je postalo jezivo …

Postavi odgovor