"Mesi je nadmašio Ronalda i Maradonu, samo Pele može da se meri sa njim"

Ne prestaju poređenja oko toga ko je najbolji fudbaler svih vremena, osvajanjem Mundijala Leo Mesi je zaradio još veći broj simpatizera, a među njima je Džo Kol.

“Uvek će biti rasprava ko je najbolji igrač u istoriji. Ali Mesi je prekinuo sve rasprave o sadašnjoj generaciji, jer je on osvojio sve”, rekao je Kol za BT Sport.

Nekadašnji engleski fudbaler smatra da je Mesi osvajanjem titule na Svetskom prvenstvu u Kataru prestigao Kristijana Ronalda i Dijega Maradonu.

“Mesi je imao poteškoća na ranijim Mundijalima, a to je izazvalo pitanja. Nikada nisam video igrača poput Mesija. Smatram ga najvećim igračem svih vremena. Samo Pele može da se meri sa Leom. Mesi je nadmašio Ronalda i Maradonu”, zaključio je Kol.

Kol se penzionisao 2018. godine, a branio je boje Vest Hema, Čelsija, Liverpula, Lila, Aston Vile, Koventrija i Tampa Beja. Za reprezentaciju Engleske odigrao je 56 utakmica i postigao 10 golova.

Posthumno: Orden za Sinišu Mihajlovića

BONUS VIDEO:

 

7 Komentara

  Onaj koji gotivi Mesija uvek će ga dizati u nebesa, ja mislim da je on izvanredan igrač koji je skoro sve ostvario što je zamislio ali mi nije bolji od Maradone ili Pelea

  Odgovori

  To je samo lično mišljenje Kola koje nije potkrpljeno činjenicama

  Odgovori

  Donekle se slažem sa njim ali opet to je njegovo mišljenje samo ..Leo je realno osvojio zve i po tome je najbolji od svih

  Odgovori

  Mesi je najbolji,sa njim niko ne moze da se poredi i to je kraj price.

  Odgovori

  U pravu je Kol,sve je lepo rekao i objasnio .

  Odgovori

  Messi spada u te velikane,i to je velika stvar.

  Odgovori

  Pele je Pele, njemu niko ne moze da pridje.

  Odgovori

Postavi odgovor