Prvi poraz Liona sa Matićem i odmah upitnik: Zgodan, ali ne i dobar

Od dolaska Nemanje Matića u Olimpik klub iz Liona je doživeo preobražaj. Bio je u seriji od šest pobeda u svim takmičenjima, a taj niz prekinuo je prvenstveni poraz od Lensa (0:3) tokom vikenda.

Srpski vezista jedno je od zimskih pojačanja francuskog kluba i svojim igrama po dolasku u novu sredinu impresionirao je sve. Francuski listovi su hvalili njegove nastupe, a bio je nominovan i u idealan tim 23. kola.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Ali, sa prvim neuspehom pojavili su se i prvi kritičari, koji su da li zbog pažnje ili animoziteta prema iskusnom vezisti, odmah krenuli sa negativnim stavom u vezi srpskog fudbalera.

Jedan od njih je i Danijel Riolo, urednik emisije After Foot na RMC.

“Olimpik se vratio svojim limitima, koji su uslovljeni igračkim kadrom, njihovim nivoom. Oni koji sebe vide kao prezgodne su isti oni koji misle da je Matić i dalje dobar fudbaler. Zgodan je, ali dobar igrač nije!”, reči su francuskog novinara koji je nastavio sa kritikama:

“Ne razumem zašto postoje ljudi koji to i dalje ne vide. Čim se nivo podigne, sve što treba da uradite je da napravite male taktičke poteze stavljajući igrača na njegov put, i gotov je. Ne kreće se, mrtav je.”

Pitanje je koliko su ovakve kritike osnovane na račun 35-godišnjeg fudbalera, a nema sumnje da je najbolji način da Matić na njih odgovori dobra partija u subotnjem duelu protiv Lorijena.

Samardžić: Bio sam kritikovan zato što sam izabrao Srbiju

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Pa nisu oni ekipa i on igrac da moze sad da pobexe sve do kraja!

    Dobro je i ovo sto su vezali od pobeda,odlicno je

    Pa dobro bilo je pitanje samo kada ce izgubiti

    Jedan kiks i briše se sav ucinak u predhodnim utakmicama, Matić jeste u ozbiljnijim godinama i možda nije u vrhuncu forme ali i dalje pruža vrhunsku igru

Postavi odgovor