Lionel Mesi: Ovo su moje poslednje bitke

Argentina je ponovo u finalu Kopa Amerike. Aktuelne svetske i kontinentalne šampione ka odbrani trona vuče Lionel Mesi koji je svestan da je kraj reprezentativne karijere sve bliže.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Desetka Gaučosa u nedelju će odigrati peto finale kontinentalnog turnira, što će mu biti i poslednje, ali će nastaviti i dalje da igra za državni tim.

“Hajde da kao tim, kao grupa, uživamo u svemu što proživljavamo, u onome što se dešava. Ponoviću da nije lako ponovo biti u finalu, takmičiti se da budemo šampioni. Ono što postižemo je veoma teško. Moramo da uživamo u tome, jer nije lako”, rekao je Mesi posle utakmice sa Kandom i dodao:

“Hajde da uživamo, doživljavam ovo kao što sam na poslednjoj Kopa Amerika i poslednjem Svetskom prvenstvu. Mnogo uživam i svestan sam da su ovo poslednje bitke. Uživam u potpunosti.”

Mesi je u pobedi nad Kanadom postigao 109. gol u karijeri za reprezentaciju Argentine čime je postao drugi najbolji strelac u internacionalnim nastupima, izjednačen sa Irancem Ali Daeijem, a iza Kristijana Ronalda.

Finale Kopa Amerike igra se u nedelju na stadionu Hard Rok na Floridi.

Argentina na krilima Mesija i Alvareza do finala Kopa Amerike (VIDEO)

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    I on je u ozbiljnim godinama i naravno da se očekuje da uskoro završi i karijeru generalno ,na velikim takmicenjima mislim da završava sve posle OI

    Svestan je Mesi koliko godina ima i da sad može samo da doživi povredu zbog koje bi mu dalja budućnost u MLS ligi bila ugrožena, a tamo mu je dobro, igra opušteni fudbal i dobro ga plaćaju za to.

Postavi odgovor