Modriću titula i mesto u istoriji Reala

Luka Modrić više od decenije je u madridskom Realu i za to vreme je ostvario fantastična dostignuća sa Kraljevskim klubom. Na utakmici sa Kadizom hrvatski reprezentativac je postao najstariji igrač Reala koji je nastupio u prvenstvu.

SPECIJALAN POKLON STIŽE: Registruj se i opremi stan – vaučer od 10.000 EUR te čeka!

Sa 38 godina i 238 dana za pet dana je nadmašio Ferenca Puškaša, koji je do sada bio najstariji fudbaler koji je u belom dresu kročio na teren u španskoj ligi.

Pored toga, porazom Barselone od Đirone, Real je i matematički obezbedio titulu, što je Modrićeva četvrta otkako je u madridskom klubu.

Iskusni vezista i osvajač Zlatne lopte 2018. godine sada je po broju trofeja u dresu španskog velikana izjednačen sa Marselom, Karimom Benzemom i Naćom Fernadezom koji imaju po 25 trofeja sa Realom.

Španski reprezentativac najavio je da će na kraju sezone napustiti Santjago Bernabeu, dok Modrić još vaga šta će raditi po završetku aktuelne sezone.

Ima ponudu Dinama da se vrati u Hrvatsku, brojni inostrani klubovi ga mame u svoje redove, ali ne treba isključiti ni mogućnost da ostane u Realu, a u tom slučaju bi naredne takmičarske godine mogao da postane najtrofejniji igrač u klupskoj istoriji.

Prvenac Nikole Petkovića u pobedi Šarlota (VIDEO)

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    Postade Luka veca legenda i od samog Raula u Realu

    Neko mo je ovom klubu dao mnogo , treba mu brstiti na meki način ,njegovo ime u Realu će živjeti vecno to je sigurmo

Postavi odgovor