Kraj ere Glezjerovih u Junajtedu?!

Navijači Junateda neće po dobrom pamtiti period boravka Glejzerovih na “Old Traford”, a prema novim informacijama neće još dugo čekati na promenu vlasnika.

Fudbaleri ovog posrnulog giganta dugo čekaju na trofej, koji već dugo nije bio popunio vitirne ovog trofejnog kluba.

Ukoliko mislite da Junajted može do titule prvaka Premijer lige, Meridian vam nudi NAJVEĆU KVOTU – 15,13

Dolaskom Ten Haga situacija se drastično promenila. Tim je zaigrao znatno bolje nego što je to bio slučaj pod dirigentskom palicom Ole Gunara Solskjera.

Međutim, probelmi oko kvaliteta igrača i odbabira pojačanja nije na zavidnom nivou. Za ovu situaciju navijači su najviše krivili Glejzerove koji su na kraju popustili i objavili prodaju kluba.

Dugogodišnji vlasnici Junajteda traže osam milijardi funti plus nekoliko miliona koliko su uložili u renoviranje “Teatra snova”.

Ova suma očigledno nije problem investitorima iz Katara, koji žele još jednog velikana u svom vlasništvu.

Jedini u problem u celoj priči jeste činjenica da bi u tom slučaju došlo do sukoba interesa između PSŽ i Junajteda, pošto bi isti čovek bio jedan od vlasnika u oba kluba.

Naime, šeik Tamim bin Hamad Al Tani zna da je mančesterski velikan znatno veći klub od PSŽ-a i da ne može sa njim da se poredi.

Porodica Al-Tani je pokušala pre 12 godina da otkupi Junajted od Glejzerovih za milijardu funti, što su oni odbili i novac je završio u prestonici Francuske.

Ovaj problem nije teško rešiv. Prema pisanjima stranih medija, PSŽ će ovlašćenja prebaciti na druga lica kako u budućnosti ne bi bilo problema.

8 Komentara

  Šeik Al Tani ako uspe da kupi Mančester Junajted ima da otkači PSŽ

  A zar nije vlasnik PSŽa pod istragom zbog nekih finansijskih malverzacija?

  Svaka situacija je resiva ako se ima zelje i ako postoji cilj!A novca imaju tako da je bitno da opredele kom klubu ce dati prioritet Mancester Junajtedu ili PSZu

  Silne pare se ocekuju u klubu u skorije vreme

  Glejzeri su unistili Junajted,samo da im navijaci vide ledja

  Junajted napokon dobija pravog vlasnika,svi cekaju bogate Arape

  Uh al je ovde zapetljana situacija,svasta ima da bude

  Takav klub ke pozeljan kog bogataša uvek naravno da imaju spremne nove vlasnike odmah

Postavi odgovor