POTRESNI DETALJI: Završena istraga Maradonine smrti

Nekoliko meseci nakon smrti, istraga o lečenju Dijega Maradone konačno je završena, a lekarska komisija je zaključila da nije adekvatno lečen.

Kako se navodi, Maradonin lekarski tim je radio na “neodgovrajući, nedovoljan i bezobziran način”, a sve prenosi agencija Rojters, koja je imala uvid u izveštaj.

Ministarstvo pravde Argentine odredilo je u martu specijalistički medicinski panel da istraži navode o neadekvatnom lečenju slavnog fudbalera.

– Postupci zdravstvenog tima u lečenju Dijega Armanda Maradone su bili neodgovarajući, nedovoljni i bezobzirni – navodi se u izveštaju.

Štaviše, navodi se da je Maradona preminuo u “produženom periodu agonije”, a sve to moglo bi da dovede do zatvorske kazne od 15 godina za neurohirurga Leopolda Lukea, psihijatra Agustine Kosaćov i psihologa Karlosa Dijaza. Uz njih su pod istragom i dve medicinske sestre i medicinski koordinator.

Kako će se sve završiti – ostaje da vidimo.

USPON LIDSA NIJE SLUČAJNOST: Konte odbio 20 miliona, Bijelsa među plaćenijim u Premijer ligi

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NAJBOLJI MMA BORCI U BANTAM KATEGORIJI | Meridian Sport TV

 
 

3 Komentara

    Sad, sve tvrdnje koje dolaze iz dana u dan postaju sve gore i gore… MARADONA je najveci svih vremena, i pustite ga na miru, sad je sa anđelima🙏❤️

    Glupo je sad ovo sto rade sa Maradonom, pustite coveka da pociva u miru, velika je to legenda bila. ❤️

    Ne znam kome bi u interesu bilo da ovaj čovek umre jer ako je ovo istina onda neko stoji iza toga ,čisto sumnjam da bi neko ovo uradio tek tako

Postavi odgovor