Marakana na nogama: Barak Bahar doneo veliku odluku!

Sve ide ka tome da Barak Bahar postane novi trener Crvene zvezde.

Izraelci su nedavno lansirali transfer bombu, koja je će biti aktivirana na kraju aktuelne sezone.

Osim Zvezde, sa Baharovim imenom se vezivao i Olimpijakos, koji je bio spreman da “preotme” stučnjaka i dovede ga u Atinu. Uplašili su se na Marakani da bi “bratski” klub mogao da pokvari posao, ali izgleda da od toga neće biti ništa i da Zvezda može da predahne, odnosno da više nema konkurenciju.

Grčki velikan je takođe pokušao da angažuje trenera Makabija iz Haife, ali prema informacijama „Sport 5“ navodno je “oladio“ klub iz Pireja.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Nakon što je ostao bez trenera, Olimpijakos je odmah zakucao na vrata izraelskog stratega.

“Olimpijakos, koga je Makabi Haifa eliminisala u Ligi šampiona, zvanično je kontaktirao Baraka Bahara kako bi odmah preuzeo grčki klub. To se dogodilo posle otkaza Mičelu.

Ponuda grčkog kluba je bila da odmah preuzme klub, što je Bahar odbio, s obzirom na to da je obećao da će sa Makabi Haifom završiti sezonu i pokušati da dođe do treće uzastopne titule u Izraelu”, navodi „Sport 5“.

Olimpijakos trenutno sa klupe predvodi Hoze Anjigo, tehnički direktor kluba, tako da će uskoro morati da pronađu trajno rešenje.

ZVEZDA POSTIŽE 100+ POENA, KAMPACO BELEŽI DABL-DABL, VEZENKOV DAJE NAJVIŠE POENA NA MEČU? NAJBOLJE KVOTE NAĆI ĆETE U MERIDIANU!

Bonus video:

Bonus video:

2 Komentara

    Bez obzira na sve ja i dalje mislim da gospodin bezobrazno vuce za nos i Crvenu Zvezdu i Olympijakos

    Nisam preterani optimista, na kraju se sve svodi na posao tako da me ne bi iznenadilo da mu neki treći klub ponudi bolje uslove i da ih prihvati

Postavi odgovor