ŠPANCI PIŠU: Bejl završava karijeru nakon Evropskog prvenstva!

Nije prvi put da se širi glasina da će nakon Evropskog prvenstva Geret Bejl da završi karijeru, ali ovoga puta priča dolazi iz vrlo pouzdanog izvora.

Naime, španska “Marka”, koja važi za glasilo Real Madrida, je ponovo ustalasala fudbalski svet informacijom da će se Velšanin povući nakon Evropskog prvenstva!

Prema navodima renomiranog lista, Bejl odavno više nije srećan u klupskom fudbalu i jedino što ga ispunjava je igranje za reprezentaciju Velsa.

Baš zato će brzonogi igrač da odradi još ovo Evropsko prvenstvo da bi rekao zbogom fudbalu. Čak ni pozajmica u Totenhemu, gde je donekle Bejl rehabilitiovao karijeru, nije uticala na to da promeni mišljenje.

Čak je i posle okončane klupske sezone Bejl rečenicom da “zna šta će raditi nakon leta, ali da ne želi da izazove pravi haos” praktično potvrdio da ima spekulacije da će okačiti kopačke o klin – imaju podlogu.

Očekuje se da Bejl raskine još godinu dana ugovora sa Real Madridom koji tako nešto ne može da dočeka s obzirom na to da ga plata Velšanina košta preko 30.000.000 evra godišnje na bruto nivou…

Plan Bejla je da po završetku profesionalne karijere počne da se više bavi golfom za koji je isticao nekoliko puta da mu je velika ljubav i pasija.

ZVANIČNO: Dve zemlje ušle u trku za Svetsko prvenstvo 2030. godine!

OBAVEZNO POGLEDAJTE:Ruža Ilić: Sudija treba da vraća fudbalerima istom merom!

6 Komentara

  Bas bez veze ako dodje do ovoga …ja sam ubedjen da do ovoga nece doci.Ma nema sanse.

  Nauavio je on tako nesto ali mi se cini da.Bejl lagano moze da.odigra jos koju sezonu.Ima jos on snage za dobre partije.

  Dugo on nema volje da igra tako da me ne cudi ovakva odluka ,valjda zna šta je dobro za njega

  Lagano bih otišao u penziju da sam na njegovom mestu i sa 32 godine počeo da krckam milione! 😁

  Bas se izglupirao u poslednjih par godina, jasno je da igra fudbal samo zbog novca ali preterao je sa nekim stvarima😁

  Ma ovaj Bejl je lud 100%😂😂😂on covek ne zna sta radi i sta hoce od zivota

Postavi odgovor