Gotovo: Zvezda se rastaje sa Markom Gobeljićem!

Doveden je Barak Bahar da sprovede pravu malu revoluciju. Već je krenula “seča knezova”, a nju neće preživeti ni Marko Gobeljić!

Kako saznaje Telegraf, uprava Crvene zvezde u dogovoru sa desnim bekom već radi na izlaznom transferu iz kluba.

Zbog svega što je uradio 30-godišnjak, klub neće za njega zahtevati obeštećenje već će mu dati čiste papire da promeni sredinu.

EKSKLUZIVNO – registruj se i osvoji do 120.000 RSD bonusa na uplatu prvog depozita

Za sada se još uvek ne zna gde bi Gobeljić mogao da nastavi karijeru, ali je realnije da to bude u inostranstvu nego u Srbiji.

Tako će Barak Bahar u narednoj sezoni da računa na Aleksa Viga i Lazara Nikolića na poziciji desnog beka, mada se može čuti i da se radi na povratku Miloša Degeneka koga Izraelac više vidi na desnom boku nego u centralnom delu odbrane.

Kako god bilo, Gobeljić je veoma zadužio klub sa kojim je osvojio šest titula prvaka Srbije, tri nacionalna Kupa, a dva puta je učestvovao i u grupnoj fazi Lige šampiona.

Izvesno je da će se momak rođen u Kraljevu pojaviti na početku priprema koje su zakazane za ponedeljak, ali će ubrzo nakon toga uslediti i rastanak.

Zanimljivo je da je Gobeljić do sada karijeru gradio u samo dva kluba – Napretku i Crvenoj zvezdi. Vreme je i za treću stanicu u karijeri…

Bonus video:

3 Komentara

    Došao je i taj dan odlazi Gobelja! Najpametniji potez Bahara!!!

Postavi odgovor