SARI SHVATIO GDE "ŠKRIPI": Alberto i Sergej ne mogu da igraju zajedno, jasno mi je to!

Samo bod protiv Marseja u Ligi Evrope nije nešto što zadovoljava čelnike Lacija, pa je jasno da će morati da dođe do nekh promena.

Jedan, čini se veliki, problem, uočio je i trener Lacija, Mauricio Sari, a prebacuje ga na Sergeja Milinkovića-Savića.

– Odigrali smo dobar meč protiv veoma dobrog tima. Malo nam je falilo oštrine na startu utakmice, dok nam je u poslednjih pola sata nedostajalo malo sreće. Imao sam osećaj da smo mogli da postignemo gol, tako da malo žalim zbog konačnog rezultata. Verovali smo u pobedu, malo nam je nedostajalo – rekao je Sari.

Luis Alberta nije bilo, a Italijanski stručnjak je otkrio da je to zbog Sergeja Milinkovića-Savića.

– U ovom momentu Sergej i Luis ne mogu da igraju zajedno. Shvatio sam to posle prethodne utakmice. Da smo igrali protiv ekipe koja je defanzivno orijentisana onda bismo mogli to da probamo. Međutim, gledao sam Alberta na treningu prethodnih dana i odlučio sam da je bolje da on igra kada je meč u sporijem ritmu.

Zbog sve bolje igre Lacija Sari dobija pohvale, ali…

– Istorijski gledano Lacio je uvek imao serije pobeda, pa bi usledio period mučenja. Moramo da zadržimo motivaciju na visokom nivou i da to ne dozvolimo. Nije lako igrati na svaka tri dana, nemamo mnogo vremena za trening, ali ovo je grupa sa kojom volim da radim. Moja želja je da tim stalno igra na 100 odsto – zaključio je Sari.

IVANIĆ ZADOVOLJAN I REMIJEM: Dobar rezultat kada se sve uzme u obzir

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Marko Dugošija: Hteo sam da odustanem, a onda sam postao svetski prvak! | Sport Fokus Meridian EP27

 

3 Komentara

    U pravu je Alberto je tim igrača koji igra strpljivo i ceka luft u odbrani za neku dobru loptu ,bez njega je ekipa mnogo brza i konkretbija

    Ništa drugo mu ne preostaje nego da u narednim utakmicama svoju teoriju potvrdi u praksi.

    Imaće priliku već u nedelju protiv Verone da uskladi tim kako treba da bi u nastavku ezone beležili konkretnije rezultate.

Postavi odgovor