Meridian tipovi: Spektakl na početku kvalifikacija za EURO

Meridian je spremio najbolje kvote za današnji dan.

PAO – Barselona

Četvrtak počinjemo sa mečevima Evrolige, prvi meč se igra u Atini gde se sastaju Panatinaikos i Barselona. PAO ima sezonu za zaborav, dok se Barselona bori za mesta koje će im obezbediti prednost domaćeg terena u plej-ofu. Motiv je na strani Barse uz kvalitet koji poseduju ne bi trebalo da bude problema da pobede ovaj meč.

Naš tip za ovaj meč je 2&-(161.5).

Alba – Efes

Drugi meč iz Evrolige se igra u Berlinu gde se sastaju Alba i Andolu Efes. Alba je samo dobro krenula u Evroligu i sve ostalo je bilo loše. Dele poslednju poziciju sa Asvelom i sigurno ne mogu biti zadovoljni sa tim. Efes se nalazi u teškom položaju, ali jedino dobro po njih je da opet samo zavise od sebe i ako pobede sve do kraja, uspeće da se uguraju u plej-of, a tamo moze svašta da bude.

Zato je naš tip za ovaj meč 2&+(165.5).

Asvel – Makabi

Treći meč se igra u Lionu gde se sastaju Asvel i Makabi. Asvel deli poslednje mesto sa Albom i pored nekih velikih pobeda u ovoj sezoni, ništa više nisu uspeli da urade. Makabi se bori da drugu godinu za redom igra u plej-ofu Evrolige. Oni su većinu svojih pobeda ostvarili na domaćem terenu, ali su pokazali da mogu i na gostovanjima da dođu do pobede.

Ovde je sve na strani Makabija i naš tip za ovaj meč je 2&+(161.5).

Bosna i Hercegovina – Island

Sledeća tri meča nam dolaze iz kvalifikacija za Evropsko prvenstvo. Prvi meč se igra u Zenici gde se sastaju Bosna i Hercegovina i Island. Ovo je susret u grupi J u kojoj je Portugal izraziti favorit, a za drugo mesto će se boriti BiH, Island, Slovačka. Naše mišljenje je da je BiH tu najkvalitetnije ekipa.

I zato je naš predlog za tip na ovom meču 1&0-4.

Danska – Finska

Drugi meč iz kvalifikacija za EURO nam dolazi iz Kopenhagena gde se sastaju Danska i Finska. Ovo je prema našem mišljenju najslabija grupa. Danska je ovde apsolutni favorit i ne vidimo ko bi mogao da joj ugrozi prvu poziciju ikako. Finska će uz Sloveniju i Severnu Irsku tražiti prolaz na EURO. Zanimljivo je da su na Prvenstvu Evrope 2021 ove dve selekcije bili u istoj grupi i da su Finci pobedili taj meč.

Tako da je ovo lepa prilika za revanš, naš tip za ovaj meč je 1&0-4.

Italija – Engleska

Poslednji meč dana se igra u Napulju i ovo je derbi dana jer se sastaju Italija i Engleska. Ovo je repriza poslednjeg finala Evropskog prvenstva. Ne treba napominjati da su ove dve selekcije glavni favorit za prolaz iz grupe. Njihovi mečevi u Liga nacija prošle godine nam nisu doneli lep fudbal, pa zašto ne bi to danas ponovili?!

Zato ćemo mi vama predložiti tip I pol X ili kraj X.

Bonus video:

3 Komentara

  Saglasan sam sa predlogom za Italija – Engleska ali ću pojačati sa GG

  Odgovori

  Svi predlozi su odlični, mada ću ja igrati samo tri, one koje su mi najsigurnije

  Odgovori

  Brdo odličnih utakmica nas čeka

  Odgovori

Postavi odgovor