Mihajlo Ilić ostao među Orlovima nakon skraćenja spiska: Hvala selektoru, potajno sam se nadao pozivu

Mladi štoper Mihajlo Ilić našao se na spisku Dragana Stojkovića za mečeve protiv Mađarske i Crne Gore u kvalifikacijama za EURO.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Partizan je pre FSS-a objavio informaciju da je Ilić zauzeo mesto na skraćenom spisku selektora, pa je tim povodom dao izjavu za sajt kluba iz Humske.

Kao i svaki igrač koji razmišlja kako je čast igrati za reprezentaciju Srbije, tako sam se i ja potajno nadao da je poziv moguć. Značilo mi je i što sam se nedavno našao na širem spisku, ali sam svestan da je ovo tek prvi korak koji samo govori da je neko video moj rad i zalaganje u Partizanu. Na meni je sada da se još više dokazujem, jer samo dobre igre i fudbalsko sazrevanje mogu biti preporuka za u buduće. Hvala selektoru Stojkoviću, daću najbolje od sebe“.

Ilić je prethodne sezone prekomandovan u prvi tim i do sada je upisao 22 utakmice u crno-belom dresu, dok za mladu reprezentaciju Srbije ima pet nastupa.

BONUS VIDEO:

6 Komentara

  Iskreno se nadam da Stojkovic ima jasnu viziju i zna sta radi a to cemo videti kada sve pocne

  Mali kida to je sigurno,samo ne znam koliko je pametno gurati ga odmah u vaatru.Ovo je mac sa dve ostrice

  Treba mu dati šansu realno zaslužio je

  Ko se trudi i radi na sebi onda mu se i snovi ostvare

  Siguran sam da je sad mladi Ilić odahnuo jer zna da ga je selektor primetio i da vidi u njemu kvalitet

  Njegov trud i uspeh nisu ostali nezapazeni!

Postavi odgovor