Svetozar Mijailović: Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni evro

Predsednik Crvene zvezde Svetozar Mijailović oglasio se povodom medijskih natpisa da je Barak Bahar tužio klub zbog neisplaćenih zarada.

Vest da je bivši trener tužio srpskog šampiona prvi je preneo izraelski portal “One”.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Tim povodom obratili su se iz Zvezde, a saopštenje prenosimo u celosti.

“Crvena zvezda ne duguje Baraku Baharu ni evro. Plata mu se redovno isplaćuje svakog meseca, i njemu i njegovim saradnicima. Propisi FIFA su jasni, klub koji je otpustio trenera je u obavezi da mu isplaćuje platu po ugovoru dok trener ne potpiše za drugi klub. To rade i najveći klubovi u sličnim situacijama kad smene tenera i stvarno ne razumem zašto pojedini mediji u Srbiji žele da od ovog slučaja naprave aferu. Crvena zvezda ima ozbiljnija posla nego da svakoga dana demantuje medijske gluposti koji imaju za cilj da destabilizuju klub”, stoji u tekstu koji potpisuje Mijailović i dodaje se:

“Crvena zvezda postupa u skladu sa propisima FIFA i UEFA, pod kontrolom smo njihovog monitoringa za izdavanje licence koju uspešno dobijamo svake sezone. Tako će biti i ove sezone, a to je jasan dokaz da Crvena zvezda posluje zakonito i transparentno. Još jednom bih zamolio medije u Srbiji da ne prenose neproverene informacije iz drugih zemalja.”

Podsetimo, izraelski portal preneo je da Bahar zahteva od Zvezde isplatu kompletnog trogodišnjeg ugovora i da se obratio FIFA zbog kašnjenja u isplati zarade.

Kartahena ušla u trku za Marka Milovanovića

BONUS VIDEO:

2 Komentara

    O tome da li i koliko duguje Zvezda odlucice drugi organi!

    Klasične bajke ovde ko god je otisao ostali su mu dužni nešto

Postavi odgovor