Mijatović stao na put glasinama: Partizan već ima predsednika

Predrag Mijatović, bivši igrač i legenda Partizana, oglasio se povodom spekulacija da bi mogao da se kandiduje za mesto predsednika crno-belih.

Fudbaleri Partizana imaju sezonu za zaborav.

Ukoliko mislite da će Partizan u sledećem kolu domaćeg prvenstva savladati Mladost iz Lučana, Meridian vam nudi NAJVEĆU KVOTU – 1,40

Od početka sezone bio crno-beli tabor potresaju problemi. Od smene trenera, preko haosa na izborima, do najave novog predsednika kluba.

Kako su u domaćim medijima krenule da kruže glasine kako bi na tu funkciju mogao da dođe Mijatović, proslavljeni as je rešio da se oglasi.

“Apsolutno je netačno da sam sa bilo kim razgovarao na tu temu, nije mi jasno ko plasira takve neistine. Koliko ja znam FK Partizan ima svog predsednika i svoje rukovodstvo”, rekao je Mijatović “Tanjugu”, pa dodao.

“Ja sam u nekoliko navrata izjavio da su moji porodični i poslovni planovi vezani za Španiju, bez obzira na veliku ljubav i želju da moj Partizan uvek bude na nivou svoje reputacije, kako na institucionalnom tako i na sportskom planu”.

Ovom prilikom iskoristio je priliku da svom bivšem klubu poželi puno sreće u nastavku takmičenja.

“Ovom prilikom želim da stavim tačku na ovu temu i poželim mom Partizanu puno sreće i uspeha u narednom periodu”, poručio je Mijatović.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor