Praznični poklon za Miloša Milojevića - dobio novi ugovor u Emiratima

Nije Crvena zvezda ispoštovala Miloša Milojevića i pružila mu priliku da je vodi u Ligi šampiona, ali srpskom stručnjaku cvetaju ruže u Emiratima.

Sjajne rezultate beleži sa Al Vaslom, drži lidersku poziciju, a čelnici kluba nisu časili časa, već su ga nagradili novim ugovor. Milojević je potpisao vernost do 2026. godine.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

“Uz velikodušan blagoslov i neograničenu podršku njegovog visočanstva šeika Ahmeda Bin Rašida Al Maktuma, Al Vasl je produžio ugovor sa trenerom Milošom Milojevićem na još dve sezone. Odluka o produženju usledila je nakon što je Upravni odbor kluba potvrdio nepohodnost trenerovog nastavka rada sa timom sa kojim je ostvario odlične rezultate u prethodnih šest meseci. Trener je izrazio zadovoljstvo ovakvom odlukom“, stoji u saopštenju Al Vasla.

Milojević je tri puta proglašavan za trenera meseca, a uspeo je da se plasira i u polufinale Kupa, dvostrukom pobedom protiv Al Ahlija iz Dubaija, koji predvodi Marko Nikolić.

Bonus video:

Postavi odgovor