Miloš Ninković o detaljima skandala: "Rekao sam mu da ponovi sve te gadosti..."

Miloš Ninković se našao u centru skandala nakon što je posle utakmice Vestern Sidneja i Sidneja ušao u sukob sa trenerom protivničke ekipe, za koju je svojevremeno igrao i bivši reprezentativac Srbije.

Snimak iz svlačionice gde je srpski fudbaler došao da se pozdravi sa bivšim saigračima, a kasnije se zakačio sa Stivom Korikom je izazvao velike reakcije na društvenim mrežama.

Umalo nije došlo do fizičkog kontakta, a nekadašnji as Crvene zvezde je otkrio detalje skandala.

“Znate kako… Tokom celog drugog poluvremena njihov trener me je vređao, govorio neke odvratne stvari koje nisu za javnost. Nikada to nisam doživeo ranije, da mi neko to priča. Niti bi meni palo na pamet da to bilo kome radim. Pitao sam ga li mi se obraća, a on mi je potvrdno odgovorio”, rekao je Ninković za Kurir i dodao u dahu:

“Posle utakmice otišao sam u svlačionicu, da čestitam igračima Sidneja. Vidi se to na snimku. Došao sam čiste namere i kada sam skoro izlazio, ušao je Korika. Prišao sam mu i kazao mu da mi sada ponovi sve u lice, sve one uvrede, psovke i gadosti koje mi je izgovarao na terenu. Da vidim koliko je hrabar, da mi sve to kaže oči u oči. Naravno, da nije smeo da ponovi. Rekao mi je – izlazi napolje”,

Moglo je da se završi mnogo gore po obe strane, ali na kraju su prisutni spustili tenzije i sprečili još veći incident.

“Nije bilo fizičkog obračuna između nas. Kamere nisu snimile naš sukob, jer se desio baš ispod njih. Mene su samo razdvojili od njega. Dvojica ekonoma sa kojima sam dobar, a jedan od njih je moj mnogo dobar prijatelj. Odvojili su me od Korike i odvukli napolje… Ko zna šta bi se desilo?! Možda je bolje da je sve ispalo ovako. Da se ne desi nešto, što bi bacilo veliku mrlju na moju karijeru i sve što sam uradio u Australiji”.

Veoma važan detalj je istakao Ninković.

“Niko od igrača Sidneja nije krenuo da ga zaštiti. Svi su gledali šta se dešava između nas dvojice. Meni to mnogo govori, pokazuje šta igrači misle o svom treneru”

Bonus video:

3 Komentara

    Sve je dobro što se dobro završi, nije trebao Ninković ni da mu se obrati

    Očigledno Korika ne može da mu oprosti prelazak u suparnički tabor

    Sta je uopste trazio u njihovoj svlacionici!!!

Postavi odgovor