Zvezda ostala praznih džepova, Srbin se oglasio: "Još ništa nije zvanično"

Vest da je Filip Mladenović na radaru Panatinaikosa je odjeknula grčkim medijima, a očigledno da se nešto kuva u Varšavi, gde srpski reprezentativac brani boje Legije.

Sjajno igra u Poljskoj već duže vreme, što skautima evropskih klubova nije prošlo ispod radara, tako da je bivši igrač Zvezde izuzetno na ceni.

Pominjalo se da bi mogao ponovo na Marakanu, pričao je i Mitar Mrkela o interesovanju Zvezde, ali je odlučio za drugačiji put.

Ni sam Mladenović nije krio da postoji ozbiljna priča i da bi vrlo lako mogli da vidimo njegov transfer u Grčku.

 “Nisam potpisao ugovor. Još nije bilo ništa zvanično. Uvek sam govorio da je to stvar koja ne zavisi od mene. Klub donosi odluke. Sve je otvoreno. Ovde se osećam sjajno, kao i moja porodica, ali trenutno ne mogu ništa da kažem. Videćemo šta će biti”, rekao je Mladenović u odgoovru na pitanje grčkih medija, koji su stigli zajedno sa skautima Panatinaikosa u Varšavu.

Mladenoviću na kraju sezone ističe ugovor sa Legijom, a iza sebe ima bogatu karijeru u kojoj je igrao za Standard, Lehiju, Keln, BATE Borisov, Crvenu zvezdu i čačanski Borac.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

4 Komentara

    Cudni su skautski radari,nista ne prepustaju slucaju!!!!Sve vide sto ih zanima!

    Očigledno želi da igra u Grčkoj pa se nadam da će mu se žalja ispuniti

    Pre nekih 10 godina je čovek odradio relativno kratak ugovor sa Zvezdom ali mu je bilo dovoljno da se uveri sa kim ima posla tako da mu sad ne pada na pamet da se tamo vrati

Postavi odgovor