Murinjo: Očekivao sam više od Portugala, najviše me je iznenadila Španija

Žoze Murinjo sprema se za novi izazov pošto će od sledeće sezone sa klupe predvoditi Fenerbahče, a pre početka klupske sezone pomno prati dešavanja na Evropskom prvenstvu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 6.000 FREEBET!

Kao Portugalac nije oduševljen igrom svog državnog tima, ali smatra da će biti mnogo bolji na sledećem Mundijalu.

Portugal nije bio fantastičan, uprkos plasmanu u četvrtfinale. Očekivali smo više. Tokom turnira, ekipa je išla napred, ali nije bila ubedljiva. Kada je došao trenutak istine Portugal nije bio jedan od najjačih timova. Ali to je mlad tim, osim dva veterana, sa tim godinama ispred sebe, biće pravi na Mundijalu“.

Pre početka turnira za favorite je izabrao Francusku, Portugal i Englesku, ali ne i Španiju koja je za njega najveće iznenađenje na prvenstvu.

Nisam previše pogrešio u svojim predviđanjima kada sam rekao da su Portugal, Francuska i Engleska favoriti. Dva tima su u polufinalu. Španija je za mene najveće iznenađenje, zbog toga kako je tim evoluirao. U ovom trenutku, to je tim koji igra najbolje i koji je igrao najbolje na celom takmičenju“, zaključio je Murinjo.

Bonus video:

4 Komentara

    Svi su puno očekivali od Portugalije i svi su mislili da će Englezi i Nemci biti u finalu.

    Slažem se da njim po prvi put Spanija je realno sa prosječnom ekipom pokazala ubedljivo najvise igraju najbolji Fudbal i po meni sigurno dolaze do trofeja

    Od Portugala se uvek nesto ocekuje,a na kraju nista ne urade.

    Ni njegova predviđanja nisu najbolja jer se Portugal nije uspeo plasirati dalje a Engleska igra mlak fudbal.

Postavi odgovor