Murinjo vraća Princa u Rim

Trener Rome, Žoze Murinjo, iskazao je veliku želju da pojača redove svog stručnog stafa. Portuglac je izabrao legendarnog kapitena rimske Vučice, Frančeska Totija, kao idealnu ličnost za obavljanje vrlo kompleksnog posla.

Naime, ne precizno deninisana uloga, zasniva se na posredovanju kluba i medija, kao i odnosa sa sudijskom organizacijom radi sprečavanja kontroverznih i spornih odluka na štetu kluba.

Portugalac smatra da je popularni Princ Rima, rekorder po broju nastupa (783) u dresu slavnog kluba sa “Olimpika“, kompetentna figura za preuzimenja spomenute funkcije.

150880916
FOTO: Guliver

Bio bi to veliki povratak Totija u voljeni klub, koji nije želeo da napusti tokom igračke karijere uprkos finansijskim ponudama na koje mnogi nisu ostali imuni.

Frančesko je u periodu od 2017. do 2019. godine bio direktor kluba, ali je vrlo razočaran napustio funkciju zbog nemogućnosti odlučivanja. Čelnici kluba držali su izvršnu vlast u svojim rukama, dok je Totiju preostalo da obavlja protokolarne dužnosti .

Italijanska “La Republica” tvrdi da Frančesko nije zadovoljan ponuđenim angažmanom i da sebe vidi na daleko odgovornijem polažaju.

3 Komentara

  Vazno je da pravi covek bude na pravom mestu,a to je sigurno Toti u svom voljenom klubi Romi!!!

  Odgovori

  Murinjo želi da Toti preuzme tu funkciju, ali… vreme će pokazati

  Odgovori

  Ako je neko zasluzio to onda je to Toti ostavio je celu svoju karijeru ovom klubu

  Odgovori

Postavi odgovor