Neško žestoko o Kosanoviću: Veći nered u životu nisam video

Neško Milovanović, glavni čovek lučanske Mladosti, brutalno je odgovorio na reči Milorada Kosanovića.

Bivši trener Zvezde i još mnogo srpskih klubova je prokomentarisao ispadanje Kolubare u kontekstu Mladosti, sa indicijama u smeru koji se nimalo nije svidelo Milovanoviću.

Sve je krenulo izjavom trenerom Mladosti Tomislava Sivića koji se osvrnuo na svog prethodnika u Lučanima, što je izazvalo Kosanovića da odgovori i uperi negativne strelice prema Milovanoviću i njegovom klubu. Nije se dugo čekalo da prvi čovek Mladosti odgovori iskusnom stručnjaku, koji je kratko vreme u ovoj sezoni proveo na klupi lučanskog tima, nije uspeo da probudi ekipu iz apatije, pa je vrlo brzo dobio zahvalnicu od uprave kluba.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

“Kakva Kolubara, šta priča taj čovek!? Uopšte se ne osećam prozvanim jer ne vidim ni sebe, ni našeg trenera Sivića, ni Mladost u bilo kakvoj priči! Mladost je sve utakmice u sezoni igrala čisto, da čistije ne može da bude”, rekao je Milovanović za Žurnal.

Nastavio je u dahu, a svašta je imao da kaže o radu Milorada Kosanovića.

“Cenio sam tog čoveka, ali, da ga nismo smenili, Mladost bi direktno ispala iz lige, ne bi ni baraž igrala. Veći nerad nisam sreo u životu! Možda on više zna fudbal od Nenada Milovanovića, ali, njega je vreme pregazilo… Zadnji bod je uzeo krajem prošlog veka iz vremena Pantelije”, zaključio je Milovanović.

Inače, Kosanović je između ostalog u svom izlaganju prethodno rekao kako je Lučanima i Siviću bolje da ne pričaju mnogo…

Ćutanje je najčešće pametnije i neretko razgovetnije, pogotovo kad ostvariš „istorijski uspeh”. Nego… šta je s Kolubarom i njihovim utakmicama? Nek` se preispitaju: zašto je samo Kolubara platila ceh. Mnogo je klubova učestvovalo u tome, zajedno. A… o njima se ne priča, ne piše. I, ne mogu sad da se prave važni. To, što rade, sramota je srpskog fudbala. Čovek, dakle, koji je dosad bio oteran iz „102” kluba, priča priču… Ćuti i radi, kad te ne dira niko. Drž` se Neška Milovanovića, pametni ste obojica, rekao je prethodno Kosanović.  

Bonus video:

2 Komentara

    Evo novog konflikta preko medija, mada nisam razumeo pola od onoga što je hteo da kaže Kosanović verujem da je ovo izrečeno jer je bio izazvan

    Ovde teške reči padaju na obe strane

Postavi odgovor