Milenković obećao da ostaje u Firenci - čeka ga i kapitenska traka

Nikola Milenković je već sedam godina u Firenci. Retko se stranci toliko zadržavaju u klubovima, a daleko od toga da srpski fudbaler nije imao ponude da ide.

Ipak, leta 2022. je produžio vernost klubu do 2027. i kako stoje stvari – ne planira još da menja sredinu.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Italijanski mediji, konkretno “Il Tirreno“, obelodanio je da je bivši fudbaler Partizana nezvanično dao obećanje da ostaje u klubu, posle bolnog poraza u finalu Lige konferencije od Olimpijakosa.

Kako se navodi, “budući kapiten”, je navodno obećao saigračima da će se posle Evropskog prvenstva vratiti u Firencu i nastaviti da se bori za ljubičasti dres.

Fiorentinu skakako čekaju promene, već je Vinčenca Italijana na klupi zamenio Rafaele Paladino, ali izgleda da je veza između Viole i Milenkovića toliko jaka i da će je teško šta skorije prekinuti.

Naime, obećao je još nešto – da neće okončati sezonu bez postignutog gola. To mu se desilo u nedavno okončanoj, prvi put od debitantske sezone u na “Artemio Frankiju”.

Bonus video:

5 Komentara

    Ako ga u Firenci prihvataju i ako njemu odgovara,zasto bi menjao sredinu koju tako dobro poznaje!!!~!

    Kapitenska traka je tu i to verujem da ga je mnogo privuklo da ostane

    Mislim da ce on i karijeru da zavrsi tamo kako je krenuo

    A sto bi isao negde kad je tu kao da je domaci igrac,dugo je tu

    Mislim da je ispravno postupio ,možda negde drugo nebi bio toliko cenjen kao u Fiorentini ,uklopio se odlicno zato ga i ceka kapitenska traka

Postavi odgovor