Novi Pazar zakazao promociju novog trenera, njegovo ime - tajna!

Novi Pazar nalazi se u blagorečeno haotičnoj sitauciji. Zbog takvih oklonosti klub iz Raške odlučio je da predstavljanje novog trenera i stručnog štaba obavi u tajnosti –  tek na predstavljanju sanaćemo ko će na klupu Superligaša.

Oko 15 časova saznaćemo ko je novi trener Novog Pazara.

Podsetimo, golman i kapiten “Plavih” Filip Kljajić napustio je klub nakon napada od strane navijaća, njegovim stopama krenuo je tek imenovani trener Feđa Dudić, da bi sidro “digao” i prvi čovek kluba, Rasim Ljajić.

Nakon nemilih događaja i skandala koji i dalje potresa srpsku javnost Pazarci su se na zvaničnoj stranici kluba oglasili uz slogan:”Dođi, podrži, da se Pazar održi”.

“Pozivamo vernu publiku i iskrene navijače, koji su brojniji od pojedinaca koji narušavaju ugled kluba, da pruže podršku fudbalerima i stručnom štabu u ovim trenucima, kako bismo svi zajedno u predstojećoj borbi u daljem takmičenju pre svega odbranili čast i ugled kluba i tako pokazali da zajedno možemo sve”, objavio je klub.

“Navijači Novog Pazara moraju da budu svesni da je igračima njihova podrška potrebna. Navikli smo na navijače koji pružaju podršku i kad je dobro i kad je loše. Fudbalski klub Novi Pazar se voli do kraja života. Zato, dođi i daj podršku. Pomozimo da klub opstane”, naveli su u saopštenju.

Za to vreme, policija je uhapsila jednog od nekoliko mladića osumnjičenih za vređanje i napad na golmana Kljajića.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden tužiocu.

Ljajić:”Ko ste vi da pretite, psujete, izvrćete uši nekom?”

 

4 Komentara

    Pitam se koga su našli da ih vodi?!

    Pretrgla se policija, uhapsili su jednog huligana. Verovatno i poslednjeg

    Rekli bi ime novog trenera kad bi ga znali, još uvek jure unakolo u nadi da će naći nekog

    Videcem ista su to spremili i kako će mu biti na noovom poslu ni malo lak zadatak vratiti Pazar ns pravi put

Postavi odgovor