OFK zove svoje dete, Romantičari zainteresovani za poznatog vezistu

Veliku pažnju domaće javnosti privukao je povratak “Romantike” u krem srpskog fudbala. Premijera u elitnom društvu nakon dugogišnje pauze se bliži, a puleni Sima Krunića uveliko vredno rade na Zlatiboru, gde je planirano da se obavi prvi deo letnjih priprema.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Dok plavo-beli bruse formu i uživaju u čarima planinskog vazduha, uprava kluba sa Karaburme pokušava da obezbedi adekvatna pojačanja za superligaške izazove.

Kako saznaje Meridian sport, članovi sportskog sektora Romantičara rešili su da u svoje redove vrate dete kluba – Aleksandra Paločevića.

Naime, OFK je zaniteresovana da već ovog leta na povratak “nagovori” sjajnog vezistu Seula. Iskusni, 30-godišnji Paločević, već šestu sezonu u nizu nastupa u najjačem južnokorejskom takmičenju.

U redovima tamošnjeg velikana postigao je 21 pogodak uz 11 asistencija, a prethodno je blistao u Pohangu gde se u 19 navrata upisao u strelce, dok je namestio još osam pogodaka saigračima.

Ponikao je na Karaburmi gde je blistao zajedno sa brojnim biserima beogradskog tima. Pružao je odlične partije u društvu Saše Zdjelera, Nemanje Antonova, Milana Gajića… Potom je prešao u Voždovac, pa u Vojvodinu gde je zadužio kapitensku traku, da bi ga put preko portugalske Arouke i Nasionala odveo u Južnu Koreju.

Neće Romantičarima biti lako da angažuju momka koji je dospeo do dresa A reprezentacije Srbije, ali uzdaju se u poklapanje ambicija i ljubav koju Paločević oseća prema matičnom klubu.

Bonus video:

6 Komentara

  Ovi kako su krenuli 200 igraca ce da imaju na prozivci!

  Ofka pravi ozbiljan tim za sledecu sezonu vidim ja

  I vise nego odlicno pojacanje ako bi dosao nazad u Srbiju i romanticare

  Mora OFK da se super pojaca za Super Ligu!!!!

  Siguran sam da Paločević oseća ljubav prema svom bivšem klubu ali ne verujem da oni mogu isto da ga plate kao korejanci.

  Momak koji je igrao već tu i bio odlican sad dosta iskusniji i zreliji sigurno da bi im mnogo značio

Postavi odgovor