OFK BEOGRAD I ANĐELKOVIĆ RASKINULI SARADNJU: "Romantičari" od proleća sa novim trenerom!

OFK Beograd je u potrazi za novim trenerom za prolećni deo sezone, usled raskida saradnje sa Miodragom “Burekom” Anđelkovićem.

“Romantičari” su, nakon veoma teškog perioda u klubu, počeli sa dobrim izdanjima, a trenutno zauzimaju prvo mesto u Srpskoj ligi grupa Beograd. Ukoliko bi OFK-a zadržala prvo mesto do kraja sezone, izborila bi plasman u drugi rang klupskog takmičenja u Srbiji – Prvu ligu Srbije.

Ipak, neko drugi će morati da obezbedi promociju OFK Beogradu, jer je ekipa sa Karaburme u ponedeljak zvanično saopštila da je sa Miodragom “Burekom” Anđelkovićem dogovoren sporazumni raskid saradnje.

Jedan od glavnih razloga za raskid saradnje je neslaganje uprave i trenera oko potencijalnih pojačanja za nastavak sezone.

Upravni odbor OFK Beograda obaveštava Ofkovce i sportsku javnost da Miodrag Anđelković više nije šef stručnog štaba OFK Beograda. Nakon zajedničke sportske analize do sada učinjenog i planova za budućnost došlo je do različitih pogleda na prolećnu polusezonu i nismo mogli ispunimo određene zahteve koje su stavljene pred nas pa je sporazumno odlučeno da se saradnja ne nastavi. Anđelkoviću se pre svega iskreno zahvaljujemo na svemu što je do sada kao trener učinio za OFK Beograd, na predanom radu i sportskim rezultatima. Miodrag je dete OFK Beograda, naš dugogodišnji prvotimac i trener i svi znamo kolika je veza između njega i našeg Beograda. Vrata OFK Beograda su uvek otvorena za njega. Ujedno obaveštavamo javnost da će o daljim koracima i imenovanju novog trenera na vreme biti obaveštena – stoji na sajtu OFK Beograda.

Anđelkovič je na klupu “romantičara” seo oktobra 2020. godine, a do sada je upisao 27 pobeda, osam remija i 11 poraza. Sada već bivši trener, od kluba i navijača se oprostio porukom na klupskom sajtu.

Imao sam konstruktivan sastanak sa predsednikom Stevanovićem, koji je moj dugogodišnji prijatelj, gde smo analizirali do sada učinjeno i gde sam predstavio svoje planove i mišljenje za nastavak sezone. Da bih garantovao ulazak u viši rang na kraju šampionata moj stav je da nam treba još pojačanja da bismo ojačali konkurenciju za još bolji rad na treninzima. Ne potcenjujem sadašnje igrače, mislim da su najbolji u ligi, ali da bih garantovao prvo mesto znam da su nam pojačanja, koja sam na sastanku predstavio, potrebna. Iznet je stav da u ovom trenutku klub ne može da dovede željene igrače i mi smo se sporazumno i prijateljski rastali. OFK Beograd je zaista moja druga kuća i ne znam kako bih se pojavio na stadionu da se sezona ne završi uspešno. Raspoloživ sam klubu za šta god da treba – stoji u poruci “Bureka” Anđelkovića.

Nadamo se da će OFK Beograd uspeti da izbori promociju u viši rang takmničenja, što je samo jedan stepenik do cilja. OFK Beograd treba da se vrati na mesto koje mu pripada, u Super ligu, jer su “romantičari” jedan od najvećih, ako ne i najveći, fudbalski klub iz Beograda.

PIOLI NIJE ODUŠEVLJEN NAKON ISPADANJA MILANA: Nemamo iskustva za ovakvo takmičenje!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: BTS FMP Meridian Slikanje

 

5 Komentara

  Da se ofk vrati u superligu i eto nama novih reprezentativaca

  Odgovori

  Steta za ovaj ofk sto propada, koliko je samo dobrih igraca treniralo tu

  Odgovori

  Tako to ovde ide , krenu loši rezultati menjaj trenera i u krug

  Odgovori

  Puče romantika, sad moraju da nađu novu “žrtvu” tj. da im Terza pošalje nekog novog trenera.

  Odgovori

  Poslali su Anđelkovića po burek! 🤣

  Odgovori

Postavi odgovor