Glazer: Vidim sebe dugo u Crvenoj zvezdi

Omri Glazer brzo je osvojio poverenje Zvezdinih navijača i dao nagoveštaj da će biti bitan adut Baraka Bahara. Tokom pripremnog perioda je pokazao da poseduje veliki arsenal veština, te da će biti i više nego dostojna zamena za dugogodišnjeg kapitena i golmana crveno-belih, Milana Borjana.

Svoj prvi nastup pred prepunom Marakanom imao je u sredu, kada je Crvena zvezda “demolirala” Fiorentinu, a izraelski golman ostao neporažen među stativama. 

“Bilo je neverovatno, sjajna atmosfera, mnogo pozitivnih utisaka. Pokušali smo da napadnemo od prvog minuta, pokazali smo jako dobar fudbal i sa dobrom odbranom smo mnogo dobar tim – neverovatno iskustvo i još bolja atmosfera”.

Nije lak zadatak ispuniti rukavice Milana Borjana, ali Glazer ističe da mu to nije ni cilj. Izraelac želi da napravi svoju istoriju sa Crvenom zvezdom.

“Naravno, ne znam ga uživo, ali Borjan je veoma dobar golman. Šta je on uradio – to niko ne može da mu oduzme, ali ja želim da ostavim svoj otisak. Naravno da osećam pritisak, to je normalno u velikom klubu kao što je Crvena zvezda. To je dobar pritisak jer te tera da daš svoj maksimum. Borjan je legenda, ali ja želim da pokažem ko je Omri (Glazer).”

A Omri Glazer je…

“Mislim da sam veoma tih van terena, ali je na terenu je drugačije. Želim da dominiram u kaznenom, da pokažem svoj kvalitet u građenju igre i naravno – da sačuvam lopte”.

Za njegov dolazak na Marakanu najviše je zaslužan novi trener Crvene zvezde Barak Bahar.

“Mislim da ima neverovatna rešenja za sve protivnike. Svi igramo zajedno, a on ima odgovor za sve – kada treba da pritiskamo visoko, kada da pomeramo loptu. Veoma sam impresioniran i želimo da pokažemo svoj kvalitet u srpskoj ligi, ali i u Ligi šampiona”.

A kada je reč o Ligi šampiona, Glazer je uveren da on i njegovi novi saigrači mogu mnogo.

Želim da igram u Ligi šampiona na ovom neverovatnom stadionu u najluđoj atmmosferi. Nije bitno protiv koga da igramo, mi želimo da igramo našu igru i postignemo dobre rezultate. Ne bojimo se nikoga, na našem stadonu biće drugačije – atmosfera će biti teška za sve gostujuće timove i mi ćemo ići na pobedu“, objasnio je Izraelac.

Za kraj, Glazer je otpevao muziku za “crveno-bele uši” – on nije ovde samo na sezonu, ili dve. Vidi sebe kao prvog golmana Zvezde dugi niz godina.

“Naravno, potpisao sam ugovor na 3+1 i vidim sebe kako ostajem dugo u ovom klubu. Crvena zvezda ima ogromnu istoriju, a ja želim da joj pomognem da napravi novu i da ostvarimo sjajne stvari zajedno”, završio je Omri Glazer.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Bonus video:

Postavi odgovor