Nije samo zbog TikToka: Još dva razloga zašto je Osimen ljut na Napoli

Prosto je neverovatno kako je Napoli iz gluposti napravio pravu aferu. Od video snimka u kojem se ismeva prvi napadač ekipe Viktor Osimen nastao je pravi kurcšlus. Ipak, nije to jedini razlog zašto je Nigerijac ljut na klub.

Iz čuvenog snimka sa TikToka je usledila pretnja da će snažni napadač da tuži klub. Isti onaj kojem je posle tri decenije doneo zvanje šampiona Italije. I isti onaj u kojem već duže vreme nije zadovoljan.

Kako prenosi Gazeta delo Sport nije sporni snimak jedini razlog što odnosi između Osimena i uprave kluba već neko vreme nisu na visokom nivou.

Jedan od razloga je i taj što Nigerijcu nije bilo dozvoljeno da snimi video u kojem poziva na humanitarna dela za Afriku. A poznato je koliko je snažni špic vezan za matični kontinent. Navodno je odluka došla sa vrha kluba i izavala pravi revolt kod Osimena koji je to prećutao.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Drugi razlog je, prema navodima Korijere delo Sporta, taj što je Osimen očekivao da mu se klub javno izvini zbog neverovatnog snimka.

Ozbiljan propust je napravljen i zaista ne pamti kada je neki klub ismevao svog igrača?! I to ne bilo kog igrača već i prvu zvezdu tima.

Umesto javnog, dobio je Osimen privatno izvinjenje od direktora kluba što po njemu nije bilo – dovoljno. Sada je Napoli u velikom problemu. Ne samo zbog potencijalne tužbe.

Glavni razlog je taj što Nigerijac sa šampionom Italije ima važeći ugovor do juna 2025. godine. Dugo su pregovarale dve strane oko produžetka saradnje. Činilo se da je dogovor na pomolu. Čak su i pojedini detalji curili u javnost.

osimhen-napoli-kazna-korona
Viktor Osimen
(FOTO: Guliver images)

Međutim, posle afere sa TikTok snimkom od nastavka saradnje dve strane nema ništa i na zimu će Napoli imati poslednju priliku da proda Osimena po realnoj ceni.

Ukoliko se odluči da to uradi narednog leta, rizikuje da za igrača u poslednjoj godini ugovora dobije daleko manji novac od očekivanih 100.000.000 evra ili nešto više.

Sigurno je samo da posle svega Napoli i Osimen ne mogu više zajedno…

Bonus video:

4 Komentara

    Uvek postoje dublji razlozi zbog kojih vise ne postoji zelja za daljom saradnjom,a Tik Tok je samo povod razlaza!

    Pukla tikva što kaže moja baba, ode njima Osimen a da vidimo kako će onda da osvajaju titule

    Sve ove druge navode daju mediji, sam Osimen se nije oglasio povodom tih navodnih razloga

    Sudeći po svemu nisu nas u ljubavi i to se oseti debelo i ja terenu

Postavi odgovor