Srpski fudbaler pušten na slobodu: Pankov i Žozue se vraćaju u Poljsku

Bivši fudbaler Crvene zvezde, sada član poljske Legije, Radovan Pankov po okončanju meča sa AZ Alkmarom završio je u pritvoru zajedno sa saigračem Žozueom. Prema pisanju poljskih medija Legijin dvojac danas je pušten na slobodu.

Vest o puštanju srpskog fudbalera iz pritvora pustio je poljski novinar Marčin Šimčuk.

Pankov je pušten iz pritvora. Tim menadžer Konrad Pašnijevski i njegov advokat vratiće se u Poljsku. Naravno, sa njima je i Žozue“.

Prema pisanju strnaih medija Pankov i Žozue su završili u pritvoru usled fizičkog napada na službeno lice. Navodno, polovini delegacije poljskog kluba bio je zabranjen prilazak klupskom autobusu kako bi se ispratili navijači Legije.

U čitavom haosu došlo je do fizičkog obračuna, a koliko je ovaj sukob privukao pažnju javnosti svedoči obraćanje holandske tužiteljke Dinje van Botzeler, koja je istakla da je odluka policije bila ta da se uhapse fudbaleri Legije, dok predsednik poljskog kluba krivi tamošnje organe reda.

Inofrmaciju o izlasku Pankova i Žozuea iz pritvora podelila je i Legija na zvaničnom profilu na društvenoj mreži “X”.

Žozue i i Radovan se vraćaju u Poljsku“.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

Postavi odgovor