ELIMINACIJA PA KRAJ: Bento više nije selektor Južne Koreje!

Selektor fudbalske reprezentacije Južne Koreje Paulo Bento rekao je da su igrači večeras dali sve od sebe, ali da su zasluženo izgubili od Brazila u osmini finala Svetskog prvenstva.

– Zahvalan sam igračima, dali su sve od sebe. Poraz je zaslužen, moramo da čestitamo Brazilu, bio je bolji od nas. To je normalna pobeda za veliki tim, kandidata za titulu – rekao je Bento na konferenciji za novinare posle utakmice u Dohi.

Južna Koreja eliminisana je u osmini finala sa Svetskog prvenstva u Kataru, pošto je večeras izgubila od Brazila sa 1:4.

– Veoma sam zadovoljan radom momaka. Mislim da možemo da budemo ponosni posle četiri godine rada, a treći put u istoriji korejskog fudbala smo prošli grupi – naveo je Bento.

On je za kraj iznenadio pristune rečima da mu je ovo bila poslednja konferencija kao selektora Južne Koreje čiju klupu – napušta.

– Ovo je odluka koju sam doneo još u septembru. Zadovoljan sam i ponosan što sam vodio ovu grupu. Planiram da se odmaram neko vreme, a onda ću videti šta dalje – zaključio je Bento.

Odličan posao je Portugalac napravio sa azijskom selekcijom…

NEJMAR NAJAVLJUJE TITULU: Vreme je da odemo dalje, još tri utakmice, spremni smo!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: Katar uzivo | Navijaci Hrvatske i Japana predviđaju rezultat 

5 Komentara

  Da je Južna Koreja prošla dalje verujem da bi ostao na poziciji selektora

  Odgovori

  Eto kako to ide ..posle svega sto su prošli poraz koji je realan i odmah otkaz .pomalo bez obzira mogu reci i bezobrazna odluka

  Odgovori

  Nemilosrdne odluke i eliminacija i zamena neuspesnih selektora je normalna pojava ,bez obzira sto niko nije ni ocekivao plasman Juzne Koreje u finale!!!

  Odgovori

  Napravio je dobar rezultat na ovom SP sa Južnom Korejom, realno se nije očekivalo da prođu grupu

  Odgovori

  VErujem da je dobio ponudu neke ozbiljnije reprezentacije ili kluba koji je perspektivniji

  Odgovori

Postavi odgovor