Partizan oduševio Grobare: Vraćaju se čuveni bordo-plavi dresovi

Partizan je u sezoni 2007/08 pod vođstvom Slaviše Jokanovića osvojio duplu krunu.

Parni valjak je blistao te takmičarske godine, a posebno su bili impresivni bordo-plavi dresovi koji od tada nisu bili u upotrebi.

Ipak, to bi u skorijoj budućnosti moglo da se promeni.
“Sad je vreme kad se prave dresovi za sledeću sezonu. Odavno smo krenuli u proces odabira garnitura za naredni ciklus. Svašta je moguće. Daleko je jun mesec – rekao je Velanac gostujući u Partizanovom podkastu, napomenuviši da je klubu stalo da usliši želje ljudi koji ga redovno prate” rekao je Dragan Velanac, direktor marketinga Partizana

Najbolje kvote za sve sportove samo na Meridianbet.rs

Osim standardnih prugastih, za tekuću sezonu napravljen je dizajn skoro navijački, jer na licu dresa dominira panorama južne tribine.

“To je u tom trenutku bilo najaktuelnije. Produžen je ugovor sa Najkijem, imali smo ispred sebe dresove i u dogovoru sa tehničkim sponzorom rešili da jedan dres odskače od ostalih, što je tendencija modernog fudbala, a da opet prati duh Partizana i bude u skladu sa klubom. Govorim to zato što mnogi kao treću garnituru koriste drečave boje (žutu, roze, narandžastu), a naše su crno-bele, sive, a imamo i bordo-plavu. Dizajner Nikola Krdžić je iskoristio jednu fotografiju sa južne tribine iz 70-ih godina, odradio je posao za dva dana.

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Ovi dresovi nose pored istorijskog uspeha i jako dobru energiju!!!!Tako da je ovo dobra ideja!!!

    Možda im promena garniture dreseva donese bolje rezultate na terenu

    Zašto da ne malo noviteta neće škoditi bas naprotiv ovi dresovi imaju istoriju u ovom klubu

    Bas skoro sam pricao o ovim dresovima i iskren da budem ova informacija iz Partizana me je bas bas odusevila.

Postavi odgovor