Partizan zove navijače u pomoć - otvorene kapije protiv Napretka u Humskoj

Partizan se zadržap na prvom mestu i posle gostovanja Crvenoj zvezdi. Sa dobrim raspoloženjem ulazi u poslednja dva kola pred pauzu i zove u pomoć.

Odlučili su čelnici kluba iz Humske da otvore kapije za duel sa Napretkom, kako bi na talasu podrške došli do trijumfa.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

 U utakmici 25.kola Super lige Srbije za sezonu 2023/24 koja se igra u sredu 13.03.2024. od 16 časova i 30 minuta, na stadionu FK Partizan, sastuju se FK Partizan i FK Napredak, FK Partizan je odlučio da ulaz bude besplatan s tim da svi gledaoci moraju imati svoju ulaznicu. Besplatne ulaznice se mogu preuzeti od utorka 12.02.2024. od 12 časova na prodajnom mestu: Ticketline Shop Novi Beograd – Mercator Centar Beograd (Bulevar umetnosti 4, u četvrtak i petak, radno vreme 10:00 – 18:00h).

Jedna osoba može preuzeti najviše 4 ulaznice uz lični identifikacioni dokument. Shodno Zakonu o sprečavanju nasilja i nedoličnog ponašanja na sportskim priredbama Republike Srbije, lica mlađa od 16 godina ne mogu sama kupiti/preuzeti ulaznicu niti biti na stadionu bez pratioca. Preuzimanje ulaznica na blagajnama stadiona Partizan počinje u sredu 13.03.2024. od 10 časova i odvijaće se do početka utakmice.

NAPOMENA: Na dan utakmice preuzimanje ulaznica ISKLJUČIVO na blagajnama stadiona FK PARTIZAN

Bonus video:

3 Komentara

    Istok i zapad ima puni da budu,ali Jug ima da bude prazan.

    Lepo je ovo od Partizana,pravi trenutak da se otvore kapije

    Partizan i njihova uprava rade sve,samo da privuku navijace na utakmicu

Postavi odgovor