ZASLUŽIO POZIV ZA KATAR: Petrić smatra da je bilo mesta i za igrača Partizana, ali poštuje odluku selektora!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković objavio je spisak igrača za predstojeći Mundijal u Kataru, a trener Partizana, Gordan Petrić kratko je prokomentarisao Piksijev izbor.

On je u najavi prvenstvene utakmice protiv Novog Pazara kazao da je kapiten Partizana, Slobodan Urošević zaslužio da bude na spisku.

Rekao sam to i prošli put, da je Uroševič zaslužio da bude na spisku, ali da je realno da neće biti. Zdjelar je isto zaslužio to zbog igara koje pruža. Postoji grupa igrača. Eraković je takođe zaslužio da bude na spisku. Reprezentacija je ranije pomagala klubovima da bi tako napunio CV, Čaki je zaslužio, Saša takođe, ali to je odluka selektora i to treba poštovati. Ima grupu igrača koja je to izvukla. Biće vremena i prostora za neke druge igrače da dođu kasnije – izjavio je Petrić i pružio podršku Piksiju i “Orlovima” u Kataru.

Slobodan Urošević ima dva nastupa u dresu Srbije, s obzirom da je bio deo državnog tima 2021. godine na turneji po Srednjoj Americi.

Da podsetimo, Partizan prvi put u istoriji neće imati fudbalera u reprezentaciji naše zemlje na Svetskom prvenstvu u fudbalu. Na prošlom Mundijalu Vladimir Stojković bio je tadašnji čuvar mreže Partizana, pre toga Radosav Petrović u Južnoj Africi, a Nenad Đorđević i Albert Nađ na prvenstvu u Nemačkoj.

Šta Vi mislite, da li je Stojković trebalo da pozove Uroševića?

PETRIĆEVA JAKA PORUKA: Partizan se nije odrekao titule!

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Švajcarsku i osvoji dres! EP27 | Meridian

Postavi odgovor