Petroviću stiže konkurencija iz Reala

Đorđe Petrović se ustalio u na golu Čelsija, ali će uskoro dobiti konkurenciju iz Reala.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Fabricio Romano prenosi da će se na Stamford bridž vratiti Kepa Arizabalaga koji je ovu sezonu proveo na pozajmici u Madridu.

Kraljevski klub po isteku iste ne želi da zadrži u svojim redovima španskog čuvara mreče, već želi da produi ugovor sa Andrejem Lunjinom, koji je uspeo da se izbori za minutažu pored Kepe, a u odsustvu povređenog Tiba Kurtoe.

Golman Čelsija branio je na početku sezone, ali je kasnije prebačen na klupu i sakupio je 18 nastupa u dresu Reala.

On će se tako posle godinu dana vratiti među Plavce, gde su pve dve opcije Maurisija Poketina Petrović i Roberto Sančez čije odsustvo zbog povrede je iskoristio srpski reprezentativac i postao jedinica Čelsija.

Videćemo da li će na leto neko od golmana engleskog kluba promeniti sredinu, odnosno, ko će to učiniti, jer neko će morati…

Ognjen Vranješ (za sada) završio karijeru

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Mislim da nema on sta da trazi u Celziju,da ce gledati da ga prodaju odmah

    On mu je sve samo nije konkurencija da budemo iskreni!

    Kepa je odradio odličnu sezonu u Realu i pokazao kvalitet zato se i Chelsea odlucio da ga vesti u klub ponovo mada sigurno neće biti opcija pre našeg golmana

    On je bio u Realu samo sto nisu imali koga i morali su zbog povrede Kurtoe!

    Ne moze Kepa da parira Djordju,Petrovic je jedan jedini.

Postavi odgovor