Piksi otkrio kako je ubedio Samardžića, pa poručio: "Bajčetić nije spreman da igra za Srbiju"

Srbija je ostvarila veliku pobedu što je privolela Lazara Samardžića iz Udinezea da igra za nacionalni tim, što je najveća zasluga Dragana Stojkovića Piksija.

Selektor Srbije je objasnio kako je uspeo u tome, a dotakao za i slučaja Stefana Bajčetića.

“To je 90 posto što se te pisali istina. Kontakt sa Samardžićem traje duži vremenski period. Ja sam neko ko apsolutno ne želi da stvara pritisak mladom momku. Sve je počelo prošle godine kada se otvarala Serija A na utakmici Milan – Udineze. Vaše kolege su pitali zašto gledam Milan. Nisam otišao zbog Milana nego zbog Samardžića. Od tada datira naš konkat. Onda smo na kraju godine imali dogovor da se čujemo posle pre kvalifivikacija. Ja sam sa svoje strane učinio sve što sam mogao. Razgovaraću sa njim i sa ocem. Direktor Stojanović je takođe bio u konstantnom kontaktu i na kraju smo uspeli. Mislim da će i njemu biti prijatno i njemu je drago što će biti deo reprezentacije. To je njihova odluka, ne mogu ja na silu nikoga da na teram. Pokušao sam da ih ubedim i uspeo sam u tome”, rekao je Piksi, a onda se osvrnuo na Bajčetića i objasnio da fudbaler Liverpula trenutno nije spreman da igra za Srbiju.

“Što se Bajčetića tiče, sve se prebrzo desilo za njega. On jeste talenat i igrač koji puno obećava. On je rođen u Španiji, otac je naš – Srđan Bajčetić. Obavio sam razgovor. Ono što je važno reći, to je moje mišljenje, on nije spreman da igra ni za Španiju ni za Srbiju u ovom trentku. Previše je sve ovo došlo na njegova leđa. Čujem da se i sada povredio i šteta što neće igrati. Nećemo se predati i ubeđivati, na kraju će on doneti odluku, ali u ovom momentu nije spreman da igra za Srbiju”, zaključio je Stojković.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

2 Komentara

    Ima vremena za Bajčetića da se u nekom trenutku opredeli za Srbiju

    Odgovori

    Samardzic je odlican igrač i nema sta, ubedjen sam, da će mnogo da znaci nasoj repki u ovim utakmicama koje slede.

    Odgovori

Postavi odgovor