Otkriveno ko je Piksijev tajanstveni adut: Srbija "krade" velikog talenta?!

Dragan Stojković Piksi je na konferenciji za medije pred okupljanje Orlova zagolicao maštu navijača. Najavio je kako na radaru ima još jednog fudbalera, koji je zapisan u njegov tefter i koji bi mogao da krene putem Lazara Samardžića i Vladana Kovačevića, momaka koji su izabrali Srbiju pre drugih selekcija.

“Ima još nekoliko igrača koje pratimo. Ali, ne mogu da kažem. Ovde na spisku je taj igrač. Ne pričam gluposti, već ono što je istina. Pratimo, videćemo kakve su šanse… Radi se o kvalitetnom igraču”, objasnio je selektor Stojković.

Kako saznaje Kurir, fudbaler Bazela Darian Maleš je na radaru Fudbalskog saveza Srbije i uskoro bi mogao da postane član nacionalnog tima naše zemlje.

Iako je rođen u Švajcarskoj, njegovi roditelji su poreklom iz Republike Srpske, što je adut Piksija i Saveza.

https://www.youtube.com/watch?v=F4GBQjzlyLw

Sportski direktor Orlova Stevan Stojanović je krenuo u realizaciju posla, koji bi se nadamo da bi mogao da bude završen.

Maleš je fudbaler sredine terena, koristi levu nogu i predstavlja prototip modernog igrača veznog reda.

Trenutno je pod ugovorom sa Interom, ali igra na pozajmici u Bazelu, gde je postigao devet golova i podelio isto toliko asistencija.

Ono što brine je činjenica da je Maleš već nastupao za mlađe selekcije Švajcarske. Ipak, Piksi je dokazao da je maestralan na polju ubeđivanja, tako da se nadamo da će uspeti i sa Malešom.

Meridian ima najbolje kvote

Bonus video:

2 Komentara

    Piksi nije uspeo sve da ubedi, može se desiti da i Maleš odabere Švajcarsku reprezentaciju ako je već igrao za njih

    Odgovori

    Samo možemo da se nadamo da će ga ubediti

    Odgovori

Postavi odgovor