PIKSI DAO "ORLOVIMA" VETAR U LEĐA: Na terenu će svi morati mnogo da urade da budu bolji od nas, vaša je zasluga što ste ovde!

Dragan Stojković Piksi, selektor Srbije, održao je govor svojim izabranicima pred trening u Staroj Pazovi, gde su se “Orlovi” okupili pred odlazak na Mundijal!

Srpski fudbaleri spremni su da polete u Katar i odmere snage sa najjačim reprezentacijama na svetu.

Na današnjem okupljanju nisu se našli Filip Kostić i Uroš Račić, koji imaju opravdana kašnjenja, ali će uskoro i oni priključiti timu.

Pre početka treninga selektor je imao par reči koje želeo da podeli sa igračima.

Srećan sam jer se ispostavilo tačnim ono što sam rekao, da imamo kvalitet i da možemo da igramo lep fudbal i da imamo rezultate. Srećan sam jer sam izabrao prave momke, koji imaju onu stvar, idemo tamo bez ikakvog stresa, da uživamo i da igramo fudbal. Rekao sam da verujem svojim očima samo, ne zanimaju me statistike, već je merilo samo teren, a na terenu će svi morati mnogo da urade da budu bolji od nas – izjavio je Piksi saznaje “Telegraf”, pa dodao.

Rekao sam već novinarima kada su me pitali da ovo što ste ovde među 26 igrača nije nagrada, već zasluga, to je vaša zasluga za sve što ste uradili u reprezentaciji – zaključio je selektor Srbije koji je dobio aplauz nakon održanog govora.

Dokle misliti da će Srbija stići na Mundijalu?

ORLOVI SPREMNI DA POLETE: Piksi i družina na okupu – sledi put u Bahrein, pa Katar! (VIDEO)

OBAVEZNO POGLEDAJTE: MUNDIJAL NA DLANU: Upoznaj Kamerun i osvoji dres! EP28 | Meridian

 

2 Komentara

    Obozavam ga sto je takav motivator!

Postavi odgovor