Pobeda protiv Arsenala ostavila okrnjila Liverpul: Aleksander-Arnold van terena do daljnjeg

Liverpul je ostvario veliku protiv Arsenala u FA Kupu, ali su Redsi pobedu platili povredom Trenta Aleksandera-Arnolda, koji će morati da odsustvuje sa terena u narednim nedeljama.

Posle Cimikasa, Redsi su ostali bez još jednog beka u rotaciji.

Aleksander-Arnold je istegao ligamente u kolenu što je dovelo do rupture zbog čeka će morati da pauzira minim tri nedelje, što je saopštio asistent Jirgen Klopa, Pep Lijnders.

Ima malu rupturu u bočnom ligamentu kolena i trebaće mu vremena da se oporavi. Imao je skeniranje i biće odsutan nekoliko nedelja, pa ćemo vidieti kako će teći oporavak“.

U nastavku razgovora Lijnders je naglasio značaj engleskog reprezentativca za Redse.

“On će se malo odmoriti i onda se nadam da će se vratiti na nivo na kom je bio. Zato što je ovaj momak bio odlučujući u svim utakmicama i bio je taj koji je konstantno stvarao za nas iz dubine i davao timu visok nivo fleksibilnosti. Zaista će nam nedostajati”, zaključio je Lijnders.

Podsetimo, Liverpul je trenutno lider Premijer lige, a odsustvo prvog desnog beka može biti od kurcijalnog značaja u borbi za titulu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

BONUS VIDEO:

5 Komentara

    Bez Arnolda oni su nista u nastavku sezone

    Na kraju su morali da plate ceh toj pobedi

    Biće pirova pobeda ukoliko se ispostavi da je ozbiljnija Arnoldova povreda

    Ozbiljan gubitak za Liverpul ovo je igrač od kojeg zavisi mnogo toga pogotovu u napadu Liverpoola

Postavi odgovor