"Povratak Ibrahimovića je savršen potez"

Lućano Mođi je čovek koji je obeležio jednu eru u italijanskom sportu. Jedan od najpoznatijih fudbalskih radnika i ikona Juventusa je daleko od centra zbivanja, ali pomno prati šta se dešava na velikoj sceni.

Povratak Zlatana Ibrahimovića u Milano je vest koja danima puni redove italijanskih novina. Mnogi pišu da je gotovo i da je samo pitanja vremena kada će Rosoneri ozvaničiti dolazak Zlatan u klub. Legendarnom napadaču je navodno namenjena uloga u sportskom sektoru, nešto poput spoljnog saradnika koji će biti spona između Stefana Piolija i direktora kluba.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 10 POKLON WIN&GO RUNDI potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Mođi, kao funkcioner koji je prošao sve u fudbalu, ističe kako bi Ibrahimović bio idealno rešenje za Milan i smatra da bi Rosoneri time napravili pravi izbor.

„Ne znam ništa o tome, ali ako je Milan mislio na njega da igra ulogu koja možda sada ne postoji, mislim da je to pravi, razborit i takođe savršen izbor. Zlatan je izuzetan momak, neverovatan čovek, pogledajte samo kakvu je karijeru imao i šta je sve uradio”, rekao je Italijan i nastavio:

„Ima iskustva koja malo ko ima, ima harizmu i imao je priliku da uz sebe ima neverovatnu osobu poput Mino Rajola. Znam Zlatana, video sam ga praktično kao dečaka, ali kada sam ga upoznao, odmah sam imao osećaj da ima takve stvari koje mogu da ga odvedu daleko, ali ne samo kao igrača, već kao čoveka. On je harizmatičan, ništa mu ne nedostaje da bude sjajan menadžer. Vidim ga ne

Bonus video:

2 Komentara

    Zlatan je jedinstven covek,harizmatican i uspesan i cega god se dohvati napravi nesto znacajno i mocno!Kao menadzer bi jako pomogao Milanu!

    Zasto da ne mislim da je on pravo čovek za to

Postavi odgovor