Poruka za Bahara - Gelor Kanga neće da se preda!

Gelor Kanga je dobio jasan signal Baraka Bahara da više neće biti u prvom planu, što će pored odlaska Milana Borjana biti velika promena u odnosu na sledeću sezonu.

Za razliku od bivšeg kapitena, Gabonac je ostao u klubu i deo je tima za narednu sezonu.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Nema sumnje da Zvezda ne bi imala ništa protiv da proda Kangu, ali postavlja se pitanje koliko bi imali koristi od toga, jer je vezista već u godinama, tako da teško da bi neko izdvojio veliki novac za njega.

Iako je skoro pa “otpisan“, Kanga se očigledno ne predaje. Posle porodičnih obaveza i sahrane na kojoj je prisustvovao, vratio se u Beograd i priključio Baharovim treninzima.

Nije se dugo čekalo da se oglasi, pa je poslao jasnu poruku da neće odustati i da želi da se dokaže na treninzima, da je spreman i dovoljno kvalitetan da odgovori zahtevima novog trenera.

„Naporan rad. Vreme za trening“, napisao je Kanga na svom Instagramu.

Nedavno je sportski direktor Mitar Mrkela ostao prilično zakopčan kada su odlasci u pitanju, ali nema sumnje da je do daljeg – Kanga deo Zvezdinog tima i daće sve od sebe da zaradi poverenje kod Baraka Bahara.

Bonus video:

Postavi odgovor