Prelistavanje sa Milenom: Srbija neće pasti u Nemačkoj!

Samo jedan gol nedostajao je Mileni na prethodnom tiketu kako bi unovčila svoju interesantnu kombinaciju, pa se u novom „Prelistavanju“, direktno iz Barselone, nada da će imati malo više sreće sa prvim mečevima u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2020. godine, ali i sa prijateljskim duelom između Nemačke i Srbije u Volfsburgu.

https://youtu.be/cH5lX4vVUsw

Milena se najpre fokusirala na početak kvalifikacionog ciklusa i duele u kojima ćemo uživati krajem ove, kao i početkom sledeće nedelje.

Njen prvi par na tiketu čini susret Austrije i Poljske na stadionu Ernst Hapel u Beču. Kako bi tip bio dobitan, neophodno je da obe reprezentacije postignu bar po gol, ali i da na meču padne najmanje još jedan pogodak s obzirom da je Milena igrala GG&3+.

Uz pomoć pratilaca Meridianbet profila na društvenim mrežama Milena je tipovala i na okršaj između svetskog vicešampiona reprezentacije Hrvatske i slabašnog Azerbejdžana. Ona veruje da će komšije imati prednost već na poluvremenu i da će na kraju zabeležiti pobedu, kao i da će na Maksimiru pasti bar tri „komada“.

fudbal uživo

Tu je i duel između Izraela i Slovenije, a za Milenu bi bilo idealno da se taj meč završi bez golova pošto je igrala da na kraju prvog poluvremena ili utakmice bude nerešeno. Pored toga, na tiketu se nalazi i duel trećeplasirane Belgije sa prethodnog Svetskog prvenstva i domaćina pomenutog takmičenja, reprezentacije Rusije, a taj meč bi trebalo da pripadne ekipi Roberta Martinesa i da uz bude od dva do četiri pogotka.

Kada je reč o prijateljskom meču koji će Orlovi odigrati protiv Nemačke u Volfsburgu, Milena je ostala patriotski nastrojena pošto je odigrala da selekcija Mladena Krstajića neće izgubiti na Volksvagen areni.

Postavi odgovor