I SUPERLIGA IMA PROBLEME? Neki klubovi već razmišljaju o povlačenju

Evropska Superliga izazvala je veliki potres u fudbalskom svetu. Međutim, možda se desi i da se neki od klubova osnivača predomisle.

Među 12 klubova su Čelsi i Mančester siti, ali prema pisanju medija u Engleskoj postoji njihovo premišljanje. Navodno, preispituje se odluka o pridruživanju kompaniji Dži Pi Morgan, vlasniku novog takmičenja

Dnevnik Gardijan prenosi da su uprave dva kluba pod velikim pritiskom, pre svega zbog pritiska javnosti i navijača. Nije čak isključeno i povlačenje iz cele priče.

Vlasnicima Čelsija i Sitija prema istom izvoru cilj nije zarada, jer Roman Abramovič i kraljevska porodica iz UAE ima novca. Oni su tu pre svega zbog takmičenja sa najboljim klubovima.

U Engleskoj je novi projekat dočekan sa negodovanjem. Ne samo navijača, već i pojedinih klubova. Glas protiv dale su i brojne legende ostrvskog fudbala. Takođe, pomenuti klubovi su ušli u “rat” sa UEFA i FIFA.

Ostaje da se vidi da li će “građani” i “plavci” promeniti prvobitni plan. Podsetimo, iz Engleske su tu još Mančester junajted, Totenhem, Arsenal i Liverpul.

Čeferin kritikovao superligaše, u jednom trenutku spomenuo i Crvenu zvezdu

OBAVEZNO POGLEDAJTE: NIKOLA ŽIGIĆ | Priče iz kraja #31

5 Komentara

  Samo da srede sve probleme i eto ih na velika vrata!

  Odgovori

  Kome bi ovo takmicenje bilo zanimljivo…pa ovo je ubistveno za fudbal.Ovo je smesno ,mora.fudbal da pobedi…

  Odgovori

  Engleski navijaci mogu da izvucu ovu situaciju, ako naprave ogromne proteste uz pomoc medija, vlasnicima klubova nista drugo nece preostati nego da napuste to takmicenje.

  Odgovori

  Svi Englezi ce izaci iz ove Evropske lige, navijace prave pritisak na njih i bez pomoci navijaca nista nece uraditi, svesni su oni toga i zato se i povlace

  Odgovori

  Trenutno su oko ove afere najvise profitirali sportski novinari!!!!

  Odgovori

Postavi odgovor