PSŽ pokušava da očisti obraz posle neviđene drame: Sveci okrenuli ploču i brane Mesija

Fudbalski klub Pari Sen Žermen izdao je zvanično saopštenje u kom je osudio ponašanje navijača tog kluba.

“Sveci” su izdali saopštenje povodom okupljanja velikog broja navijača ispred prostorija kluba kako bi izrazili nezadovoljstvo postupcima Lionela Mesija.

Tom prilikom se na račun Argeninca čulo mnoštvo uvreda, između ostalog i da je “ku*vin sin”, zbog čega je usledila reakcija kluba.

“Pari Sen Žermen snažno osuđuje neprihvatljive i uvredljive poteze male grupe individua. Ništa ne može da opravda takve postupke. Klub daje punu podršku svojim igračima i upravi i svim onima pogođenim ovim sramnim ponašanjem“, navodi se u saopštenju.

Čitava drama je nastala nakon što je Argentinac je odlučio da otputuje u arapsku zemlju kako bi ispunio ugovor sa saudijskom turističkom agencijom nakon što je to dva puta odlagao, otkrila je “Marka”.

Izvori iz pariskog kluba su naveli 35-godišnjiak je “jednostrano” odlučio da ne prisustvuje treningu zakazanom za ponedeljak, dok su oni bliski Mesiju naveli da je on dobio dozvolu od kluba, ali da su se čelnici PSŽ-a predomislili u poslednjem trenutku i rekli mu da se vrati kada je već bio u avionu.

Mesi se, logično, nije pojavio i stigla je reakcija.

Suspendovan je na dve nedelje i neće moći da trenira sa pariskim timom narednih 14 dana, u kojima će propustiti dve prvenstvene utakmice.

Ovakav rasplet događaja verovatno će značiti i kraj karijere Lionela Mesija u Gradu svetlosti. On je pre mesec dana saopštio PSŽ-u da neće produživati svoj boravak na Parku Prinčeva, što oni nisu dobro prihvatili.

EKSKLUZIVNO: Poklon za sve čitaoce Meridian Sporta – 2.000 RSD za online klađenje!

Bonus video:

5 Komentara

    Kad bolje razmislim sve ove Mesijeve nevolje su počele kad ih je obavestio da ne želi da obnovi ugovor sa njima

    Pa klub je svojim tretmanom prema Mesiju i dao odobrenje igračima da se tako ponašaju a sad ih kao osudjuju

    Svi rastanci koji su neminovni su bolni.posebno kad se od Mesija toliko ocekivalo i u njega ulagalo,a on nije tim ocekivanjima adekvatno odgovorio….

    Klub nema nikakave veze sa protestom svojih navijača ali je korektno što su stali iza svog igrača

    Tako i treba ali ako ćemo uiskreno sasvim je opravdan “napad” navijača, apsolutno nije opravdao očekivanja

Postavi odgovor