Radnički počinje pripreme za Evropu, zakazane ozbiljne provere na Zlatiboru

Pripreme za novu takmičarsku sezonu, u kojoj ih očekuju izazovi na čak tri fronta, fudbaleri Radničkog 1923 započinju u ponedeljak, 17. juna, već uobičajenom prozivkom igračkog kadra na stadionu “Čika Dača”.

“Crveni” će tokom prve dve nedelje priprema trenirati na stadionu “Čika Dača”, a zatim se sele u hotel “Palisad” na Zlatiboru, gde ih od 1. do 12. jula očekuje završni dril pred početak nove sezone koji je predviđen za 20. jul.

Meridian Sport te časti – POTPUNO BESPLATNO! Registruj se i odmah preuzmi 5.000 RSD bonusa

Kako bi se što bolje pripremili za izazove koji ih očekuju u nastupajućoj sezoni, pre svega na međunarodnoj sceni, Kragujevčani su zakazali pet jakih provera i to za veoma kvalitetnim rivalima, kao što su crnogorski prvak Dečić i šampion Kipra APOEL, koji će nastupiti u ovogodišnjim kvalifikacijama za Ligu šampiona.

Prvu kontrolnu utakmicu izabranici Feđe Dudića odigraće 28. juna na “Čairu” protiv niškog Radničkog, a zatim ih očekuju dueli sa Dečićem (2. jul) i Slogom iz Doboja (6. jul) na Zlatiboru, te sa kiparskim APOEL-om 9. jula na stadionu u Užicu. Generalna proba protiv lučanske Mladosti predviđena je za 12. jul na stadionu “Švajcarija” na Zlatiboru.

Početak nove sezone u Superligi Srbije zakazan je za 20. jul, dok su utakmice drugog kola kvalifikacija za Ligu konferencija na programu 25. jula i 1. avgusta.

Bonus video:

Postavi odgovor