Radnički skinuo suspenziju, Nišije mogu da registruju pojačanja

Ima još malo više od tri nedelje do kraja prelaznog roka u Srbiji. Do sada jedini tim koji nije mogao da registruje pojačanja je bio niški Radnički kojem je od danas ukinuta suspenzija.

Tim sa Čaira je isplatio sve zaostale obaveze i to prema gruzijskom fudbaleru Giorgiju Papunašviliju koji je tužio klub za neisplaćene zarade nakon jednostranog raskida saradnje.

Kako je Radnički isplatio sav novac bivšem igraču tako je iz sedišta FIFA u Cirihu stigla poruka na adresu Fudbalskog saveza Srbije da je sve u redu.

Krovna kuća srpskog fudbala je po dobijanju informacije i provere dokumenata momentalno skinula suspenziju Nišlijama koje će sada moći da registruju nova pojačanja.

EKSKLUZIVNO: Preuzmi najveći bonus dobrodošlice od 4.000 RSD potpuno besplatno – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije

Nema sumnje da bi novi igrači sigurno doprinelo boljitku kluba pošto je Radnički u prva četiri kola ostvario isto toliko poraza.

Navodno uprava kluba zahteva od trenera Nikole Trajkovića da u naredna tri kola osvoji najmanje sedam bodova ili će i njegov posao biti – ugrožen.

U narednom, petom kolu na Čair dolazi ekipa Radničkog 1923 iz Kragujevca i biće to dobra prilika za domaći tim da dođe do prvih bodova u novoj sezoni.

Bonus video:

3 Komentara

    Jako bitno za njih ,doveli su par igrača i posle registracije istih sigurno će biti jaci na terenu

    Mozda konacno dovedu jedno normalno pojačanje do kraja prelaznog roka

    Dokle vise pojacanja kada su doveli igrače i to bas dosta igrača.

Postavi odgovor