Radnik traži pojačanje u Gani

Fudbalski klub Radnik iz Surdulice u potrazi je za pojačanjima u svojoj skauting službi. Srpski superligaš je odlučio da proširi svoju mrežu skauta, a nova teritorija koju žele da osvoje je Afrika.

SPREMI SE ZA BESPLATNU ZABAVU: Preuzmi BONUS DOBRODOŠLICE OD 5.000 RSD + 100 FREEBET-OVA na Super Heli igri – registruj se na sajtu meridianbet.rs ili putem mobilne aplikacije.

Tačnije Gana, gde su tamošnji mediji preneli poziv Radnika zainteresovanima da im se pridruže.

“Ova uloga je savršena za one koji žele da se profesionalno bave fudbalom i imaju veliko interesovanje za otkrivanjem mladih talenata. Bilo da ste trener, sudija, bivši igrač ili jednostavno neko ko voli fudbal, prethodno radno iskustvo nije potrebno. Klub traži pojedince koji strastveno prate ligu Gane, prisustvuju utakmicama uživo i imaju želju da unaprede svoje skautske veštine. Kao skaut volonter, imaćete priliku da radite u timovima, vodite sopstveni tim i dobijate besplatno obrazovanje kako biste unapredili svoje znanje o proceni igrača. Uspešni skauti mogu čak da obezbede stalno zaposlenje i rukovodeće pozicije u odeljenju za izviđanje”, stoji u konkursu za poziciju skauta.

Inače, ovo nije prvi put da Radnik na ovaj način animira nove skaute, pošto su slične aktivnosti imali i ranije.

A Surduličani imaju posebno dobre konekcije u Gani, odakle su kroz istoriju imali čak sedam igrača. Najbolji utisak je svojevremeno ostavio Samjuel Ovusu.

Damjanović bačen u vatru Turske, da sačuva Konju: Sam si, u džungli – snađi se!

BONUS VIDEO:

4 Komentara

    Svakako pre ce prodati stranca nego naseg igraca na kraju krajeva!

    Toliko mladih dobrih igrača imamo s mi dovodimo igrace iz Gane …

    Pa doduse pre ce tsmo da nadju pojacanje kakavo god da je nego ovde!

    Hahaha kakva ce pojacanja sad da dolaze u Surdulicu haha

Postavi odgovor